Канадський Марк Chat
-
Я знаю для немовляти можно,але не помню скільки. Мої діти малі були теж пропускали з водою,але просили надпити з бутилочки,мабудь щоб перевірити,що то вода проста...
-
Всім привіт! Хтось в Калгарі робив МРТ? Я знаходив інфу, що тим хто приїхав сюди по CUAET МРТ входить до безкоштовних послуг. Дякую!!!
-
В Канаді немає ніяких безкоштовних послуг, хто всім це розповідає?) Медстраховка покривається за рахунок сплачених податків усіх, хто офіційно працює у цій країні. Якщо вас цікавить, чи покриває вона МРТ - так, має. В інтернеті можна знайти усі випадки, які страхова Альберти бере на себе, погугліть, є величезний пдф файл. Однак щоб потрапити на МРТ, вам має дати направлення лікар, якщо він порахує це за необхідне.
-
Вітаю, підскажіть будь ласка сайт для фін.допомоги
-
Доброго дня. Маю список додаткових питань))
Планую їхати з дружиною і двома дітьми в Едмонтон або Калгарі в Альберті
-
Де шукати краще білети на переліт?
-
Де шукати житло після прильоту на перший час? (Букинг)
-
Оформлення ідентифікаційного номеру, зміна водійського посвідчення і мед карта?
-
Пошук роботи (заводи, фабрики) ходити в тупу з резюме?
-
Пошук школи і довготривалого житла в тому ж районі
-
Стартові ціні на 2 кімнатні квартири?
ДЯКУЮ)
-
-
- Шукати на агрегаторах по типу qiwi, купувати на офіційних сайтах авіакомпаній
- Airbnb
- Це все не раз питалося у чаті неодноразово, скористайтеся пошуком або задавайте конкретні питання
- Так, це працює. А ще фейсбук, kijiji, Indeed. Попрацюйте над своїм резюме, погане резюме = відсутність роботи
- Не зрозуміло, що саме вас цікавить. Шкіл тут багато, можна віддати дітей у найближчу, можна пошукати по своїм уподобанням і діти будуть їздити автобусом.
- Дуже розмито, залежить від району, типу будівлі. Шукайте квартири на сайтах rentals, rentfaster, kijiji та на маркетплейсі фейсбука
-
Чула, що в українських школах зараз трохи забито саме у Едмонтоні, бо багато людей приїхало, але загалом у звичайну школу віддати не проблема
-
Щодо медогляду. Краще по приїзду в Канаду зробити медичне страхування а вже потім робити медогляд. Якщо є медичне страхування, то повертають кошти за медогляд. Тому, краще робити по приїзду в Канаду. На медогляд дається 90 днів- то спішити не потрібно. Страховку роблять- місяць, півтори…..
-
Карту щеплень для дитини робіть і обов‘язково переклад на англійську.
-
Тут дуже добрі люди. Все буде добре, знайдеш роботу, житло.