Канадський Марк Chat
-
З Варшави вроді дешевше
-
для пошуку потрібної ціни з пересадками можете використовувати російський агрегатор, який вміє фільтрувати пересадки по тому, чи потрібна віза (тому що всі інші цього чомусь не вміють), а потім вже купити квиток де вам потрібно www.aviasales.ru/search/WAW1711YYC1?request_source=search_form гривні можна вибрати зверху праворуч, мова тільки російська, щоб виставити потрібні фільтри, треба отут кнопки натискати и вибрати «без пересадок з візою» i.imgur.com/7AyWztX.png
-
Я б не довіряв даному додатку, він Дублін відносить до тих де потрібна віза. Не говорячи вже про моральну сторону, адже він руцький! На шляху до Канади не так багато країн де потрібна віза, Велика Британія і США, виключайте їх з країн пересадки і вибираєте варіант який вам підходить по ціні/часу. Я користуюст Ківі
-
Дві аплікації якими я користуюсь для побудови маршрутів для подорожі. Але раджу квитки купляти безпосередньо на сайтах авіакомпаній, щоб не мати проблем. Ну і так, не летимо через Британію і США, є класні вильоти з Парижу, Франкфурту, Амстеру, до яких з Варшави дібратись взагалі не проблема, на будь-який смак і гаманець
-
Закордонний паспорт
-
Окрім закордонного паспорту має бути роздрукований документ, який підтверджує, що вам дали дозвіл на вклейку візи. Він мав прийти в особистий кабінет разом з Passport Request, якщо не помиляюсь
-
Привіт мині і дружині запрошення на вклейку прийшло а дітям ні що робити поділіця ,дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хто жив в Канаді в підвальному приміщені, чи варто орендувати такий тип житла. Ціна нижча але чи не буде холодно і сиро, чи не буде смердіти каналізація? Відгукніться хто пройшов через таке? Дякую 🙂
-
Вітаю, щасливці. В мене тільки дружині прийшло, а я чекаю вже два місяці... Кажуть у Варшаві можна дітей подати разом з батьками без запрошення
-
Привіт а в кризову писали ? Є багато блогерів відео як подавати оформляти