Канадський Марк Chat
-
Хто такі "Прибули"?
-
Так можливо і не порушують. Но те що закінчила Одеську академію це ще не означає що вана Українка. Чоловік рідне місто воронеж жінка живе у москві. Раз живуть в росії платять там податки, можливо й голосували то чого використовують Україну. У них в москві все спокійно.
-
То їх особиста справа. Не погоджуєтесь , у них запитайте. До чого , це тут писати ?
-
Чат про інше
-
То була автоматична описка правка месенджера не зрозумів слово Притула😉
-
Яка різниця де вона живе, якщо паспорт у неї український. Думаю, ви навіть не уявляєте масштабів, скільки людей має партнера іншої національності, однак усі вони можуть поїхати по візі куает. Більш того, для цього навіть немає необхідності мати свідоцтва про шлюб, просто докази того, що ви у відносинах та проживаєте разом.
-
Ви думаєте що розмовляючи українською , ви більше українець , чим той хто говорить російською ? Чи той українець , який живе в умовній Канаді , і говорить англійською і це не заважає йому допомагати. І не тикай , ми не друзі
-
Купа людей жило в Польщі, і що з того?
-
Я це бачу, але я повторюсь - якщо хтось із них має український паспорт, вони абсолютно легально можуть приїхати наразі до Канади.
-
Порадьте будь ласка сервіс для пошуку квитків до Калгарі. Хто де шукав?
-
Ви спілкувалися з цими людьми? Ви знаєте про що вони думають? Не потрібно робити висновки з повітря. Кожен виживає зараз як може.
-
Бути Українцем - це бути людиною в перш за все. І мати свій мізок і думку. Люди різні бувають. В Україні нажаль дурних теж хватає. (Це не про вас, просто як факт.)