Канадський Марк Chat
-
Звісно не обов'язково платити, можна викинути зайві речі, одягти на себе, чи перекласти в ручну поклажу якщо дозволить вага там
-
Я їхала в мене більше 3 кг лишніх було,витягла деякі речі з валізи щоб хоч 24 кг було і несла в пакеті з собою. Не доплачувала нічого,просто незручно було😅
-
Краще не ризикувати, залежить на яку зміну попадеш
-
Головне щоб валіза не більше 23 кг. У Варшаві в мене трохи більше було пропустили,а в Торонто прийшлось викладувати щоб 23 кг.було...ручну кладь не взвішували...як шо чесно,то у мене кілокрамів шість лишніх було,головне щоб розмір сумки ручної кладі був не більший чим треба,а вагу не дивились
-
Та зазвичай якщо незначно переважили, то ніхто нічого не каже. Це у лоукостів, які тільки і заробляють що на багажі, у тих кажуть. У будь-якому випадку реально можна дістати речі і одягти на себе, це не заборонено)
-
Я теж не бачила,щоб хтось щось викидав...максимум одягали на себе,або в пакет складували і в руках несли...
-
Я не знаю цей аеропорт,але на внутрішні рейси скоріше проходе реєстрація,там вже паспортного контролю немає,тільки перевірка речей. Як що речей мало,то дуже швидко проходишь...
-
Ні, я купив квиток і одразу оплатив. Ви можете платити на місці але ціна буде вище.
-
Збір вже закінчився! Зібрали за 1 день!
-
Знаю міг би не писати😉
-
Хто знає хто літає якщо купити білет в 2 сторони (бо так дешевше) але неповертатись то їх можна скасувати потім чи просто налетіти в кого більше досвіду чи то буде якийсь типу штраф чи як?
-
Про повернення квитків треба читати саме на сайті перевізника, є багато умов, за якими ви не можете повернути квиток, ну і умови повернення також є, авіакомпанії зазвичай пропонують доплатити за якісь додаткові. А от заборонити вам не летіти ніхто не може, що якщо ви захворіли, запізнилися і чи хто його знає що може статися на день вашого вильоту. Ви платите за квиток, компанія нічого не втрачає.