Канадський Марк Chat
-
В фейсбук казали дівчата,що і вдалося отримати і дехто казав ,що прилетів по них,але чи воно так,то особисто не перевірено ,тому не можу на 100% стверджувати(
-
Wokchat Edmonton тут в телеграмі.Indeed, Jobbank,є ще різні.А потім вже там особисто ходити питати.
-
Хай, хто літав flair airlines? як купували квитки та який досвід?
-
Привіт всім. Мені треба допомога. Ми з сім'єю зараз у Чехії. За пів року назбирали вже купу речей. Ми ніколи не літали літаком. Вчора купували валізи та дивлюсь що все не по міститься та ще й вага вища за 23 кг. Що робити? Відправити посилку чи доплатить в аеропорту за лишні кг - чемодан?
-
Наскільки я знаю можна додати ще валізи
-
В аеропорту буде дорожче, краще докупити місця до реєстрації
-
Знайдеться людина яка все про все знає. Живе в Канаді місяць і вже експерт у всьому.
-
работу мне советовали искать на: t.me/best_job_in_the_world
-
Тут є допомога дітям, однак залежить вона від дуже багатьох факторів. А ще ви маєте прожити у Канаді не менш ніж півтора року, якщо не маєте пр чи громадянства і лише потім можна подати на допомогу після сплати усіх податків за минулий рік.
-
Теж цікавить
-
Не брати зайвого. Ми летіли з однією валізою (23кг) і в кожного по рюкзаку (по 3кг). Сім'я з чотирьох людей .
-
Візьміть додатковий багаж,як що купували онлайн білети там є функція додотково купити багаж,це буде дешевше чим в аеропорту купувати і дешевше чим посилка. Я з України відправляла 8 кг.майже 100дол. І додаткрвий багаж теж десь 100 дол за 23 кг. Просто я сама з кішкою летіла,не зручно було ще й дві валізи😅