Канадський Марк Chat
-
Celpip ще є, але це чисто на роботу і пр по роботі
-
Кто який ма опит з RBC or TD bank?)what’s your recomandation?
-
Тут що особисто подобається, або який був досвід з конкретним банком, або швидше з конкретною філією. Я вже 9 років з Scotiabank і не збираюсь поки змінювати, а там час покаже.
-
Вітаю, розкажіть будь ласка свій досвід прибуття в Ванкувер,або інше місто в провінції Британська Колумбія,цікавить можливість освоєння молодій парі,кому куди вдалось влаштуватись на роботу,можливість отримати постійне місце проживання,та інше,ваша думка ..
-
Для таких як ви ,що не "вмієте" говорити - є мова на клавіатурі українська,і вона допоможе вам вчити,
-
Звісно, зазвичай протягом 3-х днів приходить в кабінет
-
Доброго дня! Напишіть будь ласка на яких сайтах краще шукати авто в Канаді, Бажано Вінніпег і околиці. Дякую
-
www.kijiji.ca/
-
Віжразу після подачі заявки, у Вас в кабінеті IRCC з'явиться Biometric collection letter, роздруковуєте його і ще 2 документа з кабінету і спокійно записуєтеся на біометрію.. Дружині запрошення прийшло через 3 тижні після того, як вона здала... Тому чекати не потрібно...
-
Доброго дня. Два тижні тому зробила заявку, маю Biometric Collection letter, и все. Записалася на биомертрію(через тиждень буду здавати). Обов'язково я мушу мати ще 2 додаткові документи? Тому що в кабінеті їх нема. Може я завчасно записалася на біометрію?
-
Все вірно, має ще бути Client application summary, Submission confirmation..
-
Коли заходите в IRCC кабінет, у вікні View the applications you submitted, навпроти анкети є посилання: Check full application status
і вже там ці документи, вони формуються відразу при подачі заявки комп'ютером..