UA Украинцы Ванкувера
-
Спасибо позже прочту я тут на повышении квалификации лекцию слушаю потом экзамен
-
Перед тим як дзвонити, потрібно розібратися в ситуації . Тобто поговорити з батьками, і тільки якщо вони неадекватні, тоді дзвоніть. Адже ви своїм дзвінком, можете зіпсувати життя для цієї сім’ї. Я розумію, що тут правила інші. Але треба незабувати також про свою порядність та адекватність!
-
Ось тут ви не праві. Запитайте в поліції, і вони вам в один голос скажуть: якщо є якісь підозри, дзвонить і дайте професіоналам вирішити ситуацію. Це не ваша роль оцінювати ситуацію та робити висновки щодо адекватності батьків. Також саме: якщо діти у школі конфліктують, ви розмовляєте з принципалом, а не з іншими батьками. Закон є закон - навіть якщо ви з ним не погоджуєтесь.
-
В школі ситуація зрозуміла. Але що стосується відносин в сім’ї , то людина зі сторони, не має цього вирішувати. Навкруги повно дивних та неадекватних, які обкурюються травою, а потім дзвонять в поліцію і кажуть, що їм роблять зауваження 🙈🤪 і ці люди після роблять зауваження іншим як їм поводитися в сім’ї?!
-
Ось я надам вам приклад. Ви бачите, що сусід б‘є свого хлопця. Ви вирішили піти поговорити, замість дзвінка до CPS або поліції. Батько каже, що хлопець биття заслуговує, надає якись приклад за що - але батько бреше. Ви вирішуєте, що батько адекватний і нічого не робите. А батько знаючи, що його вже помітили, продовжує бити дитину, але вже в його кімнаті, та рота йому ізолентою заклеів, щоб не чутно його було. І скажіть мені, як ви покращили ситуацію?!
-
Я знаю закон Украины конечно намного лучше. С канадскими еще не ознакомилась так подробно. Но есть такое понятие, как безпорадний стан, и оставить человека в таком состоянии, само по себе преступление в лбом смысле. Понятно, что есть грань, между бешеными родителями, и между уставшими. Вот здесь важно это понимать всем.
-
Добавлю: если Вы живете в Канаде, то в ваших же интересах понять правила, нормы и законы этого общества. Т.к. не все что было приемлемо в Украине будет приемлемо в Канаде. Это другая страна. Предвкушая вопрос: я в Канаде почти 17 лет уже. Здесь нельзя шлепать детей (не говоря уже об избиении), нельзя на них орать, нельзя маленьких оставлять одних, нельзя их оставлять без еды. Канадское общество очень серьезно защищает детей.
-
Они бы лучше убийц садили , а то мужик откусил палец женщине в метро и его отпустили