UA Украинцы Ванкувера
-
Видела в долларовых магазинах.
-
Dollarama, Dollar Tree, Dollar Store
-
В том что возле меня нету
-
Я по ней тоже летел
-
is.gd/KeDQlI is.gd/KeDQlI
-
Друзі, привіт! Хотіла би запитати пораду у тих, хто перебуває вже певний час у Ванкувері та готовий поділитись своїм досвідом: мені 24 роки, за спеціальністю я перекладач китайської, володію англійською на середньому та китайською на просунутому рівні, маю 3 роки досвіду в українських компаніях, але знаю, що для канадських роботавців мій досвід не зараховується, на жаль. Візу в Канаду отримала ще в квітні, але весь цей час сповідалась, що ситуація вдома покращиться, коли зрозуміла, що швидкого припинення війни не буде - знову задумалась про переїзд до Канади. Варто спробувати себе в Ванкувері, чи варто не ризикувати та все ж таки обрати щось по типу Калгарі? Переїжджати планую сама, тому в голові багато запитань і побоювань, дякую за відповідь 💛💙
-
Так как Китайцев тут очень много думаю китайский тут вам не помешает явно особенно если жить будите в Ричмонде
-
Я на самом деле тоже задумываюсь о переезде в Калгари так как в Британской Колумбии получить пр очень тяжело особенно если человек старше 35 и нет высшего образования и английский экзамен должен быть бал выше чем в других провинциях, но пока еще тоже думаю за это все , там налоги меньше и зарплаты больше , но холодно (
-
Но уже сын тут ходит в школу да и переезжать пока не собираюсь так, как думаю в будущем вернуться домой в Одессу )
-
Езжайте )))
-
Ну все в переди поедите )
-
Тут і справді дуже багато китайського населення. З одного боку, це можливості роботи, а з другого - конкуренція. Спробувати завжди можно. У Вас китайський mandarin or Cantonese? Cantonese is rare here, mostly mandarin. Як один з варіантів, ви можете тут отримати TOESL сертифікат і викладати у мовних школах для іноземних (китайських) студентів. Тут їх багато.
-
Так, це правда, високий рівень треба - бо це для викладачів.
-