UA Украинцы Ванкувера
-
По грінкарті. Видається максимум 3500 грінкарт на країну. В Україні бере участь приблизно 700 000 людей. Шанс виграти менше одного відсотка(проте він є). Після виграшу грінкарт, вам присвоюється номер від 1 до 100 000. І після виграшу, ваші шанси отримати грінкарту, всеодно не 100%. Тому, що переможців 100 000, а грінкарт видають 50 000. Якщо ваш порядковий номер високий - вас навіть не викличуть на інтерв'ю. Інтерв'ю доречі теж можна провалити, якщо візовий офіцер зрозуміє, що анкету заповняли не ви. Або якщо ви збираєтеся сидіти на пособіях в США. Тому всім, хто хоче в штати - зараз ідеально скористатись програмою U4U
-
Це я ще не розповів, про те, що в цьому році, повернулись до практики, участі людей, які не мають закордонного паспорту, а це спричиняє ще серію махінацій, коли одна людина подає декілька заявок. І це, ще зменшує шанси на виграш. З іншого боку - всі, хто сильно хотів, в штати, пройшли через Мексику, на початку війни. Тому, можливо менше людей будуть приймати участь
-
Я ж пишу что я в Канаде )
-
Ви приймаєте участь від країни народження
-
Эта программа особо привилегий не дает нет смысла по ней ехать в Америку
-
Прошли и многие сидят без рабочей визы и нормально работать не могут
-
U4U - дає дозвіл на роботу. Це основна привілея. Можливо ще якісь мінімальні бонуси(в окремих штатах невелике пособія, фудбанки і т.д.). На даний момент, по даній програмі доволі вузьке коло подальшої легалізації, але в США - головне заїхати, подальша легалізація, це лише питання суми грошей. Для тих, хто хотів в штати - це ідеальний шанс
-
Да но рабочую визу там так быстро как в Канаде не оформляют минимум пару месяцев в маленьких городах нужно ждать в больших больше
-
Дійсно процес отримання дозволу на роботу, затягується до 6 місяців, але США - не Канада, там і за кеш роботи вистачає.
-
Тут за кеш тоже работы хватает , но это все не легально, что там что тут
-
Некоторым так и норм за кеш, деньги собрать и улететь
-
Это в маленьких городах в больших дольше
-
Всем привет. Мы с 2013 года в гринкарту играем. Все мимо. Потом в 2020 хорошие знакомые о Канаде рассказали, я смотрела информацию. Не легко в Канаду было попасть. Но со временем Канада показалась более безопасной для детей, что ли. В школах не стреляют, хотя, может просто новостями не интерисовались, как в США. U4U даже не рассматривали, не та программа, чтоб с детьми через Мексику переходить или ждать по пол года работы
-
Подскажите, пжл. Это нормально в Канаде, прийти в банк с кэшем 4-5 тыс., открыть счёт и положить их. Деньги не супер какие большие. Они задают вопросы? Ответ, как есть: привезла нал с Украины. Вобщем, это ок или все только по перечислению должно быть?
-
В обміннику , якщо міняєте більше 5000 задають банальні питання, звідки гроші. Відповідаєте - працював там то. Через банкомат вносив на рахунок енну суму. Банкомат питань - не задає. В обміннику, здається ще просили документ, що засвідчує особу