UA Украинцы Ванкувера
-
Может мы в неудачное время были, но серьезно, никого, даже работников аэропорта не встретили
-
Это, Слава Богу, у меня брат нам все организовал, даже в Торонто, хотя живут в Нанаймо, нашли знакомых, поселили нас, потому что нам надо было 3 дня побыть там и только потом лететь в Ванкувер, встретили мы сейчас живем у брата, они с женой нам во всем помогают, я не представляю, как бы я справилась сама с 2 детьми
-
У нас да, мы со своей семьей, а те кто сами с детьми в никуда, это или надо быть очень авантюрными или дико наивными, ну или с деньгами, как минимум
-
У кого есть дети 10-12 лет можем собраться погулять с детьми или поехать в горы в субботу, кому интересно пишите , могу подхватить на машине
-
T&T
-
Добрый день! Может есть у кого-то информация о возможности перевести машину с украинскими номерами (машина сейчас в Кишиневе) в Ванкувер. Нашла ссылку компании которая ввозит машины с Украины в Канаду, но они не ввозят в Британскую Колумбию.
-
Спасибо! Я не знала, что можно ввозить авто только на 1 год!!! У меня авто европейской сборки. Просто продать его в Украине - это сейчас очень дёшево. А купить такое же в Ванкувере - очень дорого. Вот и подумала перевести
-
К сожалению, некогда, на 3х работах и 0,5 онлайн по ночам в Украине ((
-
Вот эта ссылка…
⁉️Імпорт транспортного засобу в Канаду
🔹Якщо Ви готуєтесь відправити свій транспортний засіб до Канади, Ви повинні мати чітке уявлення про те, як відбувається процес імпорту.
🔹У цій статті ми розповімо про шість кроків, необхідних для виконання цього завдання.
🔹Перш ніж ми перейдемо до кроків, ви повинні знати, що вам не обов'язково проходити всі ці етапи самостійно. За допомогою надійних автотранспортних компаній, таких як А-1 www.a1autotransport.com/ship-car-to-canada/, ви можете отримати допомогу як з логістикою доставки, так і з оформленням документів.
🔹Автотранспортні компанії забирають ваш автомобіль з певного місця і відправляють його в обрану вами країну. Ви можете вибрати тип доставки, місце отримання та висадки та багато іншого.
🔹Проте, автотранспортні компанії можуть надати послугу тільки в тому випадку, якщо транспортний засіб відповідає всім вимогам законодавства. Все одно необхідно виконати наведені нижче кроки і переконатися, що у вас є правильна документація, незалежно від того, чи ви їдете самі, чи доручаєте перевезення вашого транспортного засобу.
- Переконайтеся, що ваш транспортний засіб придатний для перевезення
- Перевірте право власності
- Дізнайтеся про правило 72 годин
- Отримати внутрішній транзитний номер
- Момент експорту
- Імпорт + податок
🔸Більше інформації про кожний крок на сайті та дізнайтесь про винятки.
👉Обговорити 👉Підписатися на новини
-
А вам сколько лет ?) ребенку имею ввиду
-
Вам нужно обратиться к Юлии за более деловыми билетами в Канаду по скидке
-
Да я тоже через нее брал
-
Ну они по русски там тоже говорят , просто они возле выхода , но она рассказывает за Торонто
-
Кто подавался на американскую визу , кто вкурсе в какое время нужно караулить чтоб освобождались даты ближайшие ?
-
Да припинить вже, я вільно володію українською, Ваша уїдливість вже оскому набила, невже ви дійсно вважаєте, що ви краще інших?! Виглядаєте безглуздо, я розмовляю з будь-яким чоловіком тією мовою на який йому зручно, це елементарна повага, не потрібно з цього робити цирк, це вже на дискримінацію схоже, навіть в Україні під час війни