UA Украинцы Ванкувера
-
Тут как на кого попадёте ) я вообще не знаю правильно ли я сделал что прилетел в Канаду , а не Англию
-
Яку роботу знайшли?
-
маю на увазі на кого подавались?
-
От ми те саме думаємо чи правильно 😂. Але тут не має іміграції нормальної . Тобто я тут не бачу зробив це це і це і тримай свій пр. В Канаді принаймні зараз цей процес здається більш зрозумілим. До того ж англіканський менталітет він "особливий"
-
Как по мне тут английский у многих безграмотный и учеба отстает от Европы , опять же говорю свое мнение ) как по мне Англичане и Американцы говорят более грамотно и пишут
-
Ну тут с PR тоже не просто) но тут раздел работы , а не иммиграции
-
К примеру мы жили в Баварии в Германии по программе отставала Германия по математике ну на пол года , но только лиж за счет того что там учатся по август и немного отличаются каникулы . Тут у сына программа в 6 классе , как в 3 Украине . Только в столбик прибавлять начинают , многие говорят , что потом нагонят только пока я не понимаю как
-
А уже и умножать начали в столбик )
-
Но я думаю так как много эмигрантов и приезжают дети с разных стран и чтоб подтянуть всех программа отстает , ну опять же не особо пока разбираюсь в этом
-
Ну так я про те й кажу що є прозорі всім зрозумілі правила. Обрав провінцію обрав програму якщо пазл з професією віком і тд склався тримай свою номінацію а там вже простіше. В Англії можна було б жити але не бачу сенсу витрачати 3 роки і потім тобі скажуть бай бай коли ти вже все життя собі влаштував і тут облом. Бо поки про якусь прозору схему для прибувших Українців гавермент мовчить
-
А зачем обратный билет ? Никак не обращаться ) документы отдал и документы принял ) ну и спросят в какой провинции будите жить и в городе
-
Пишите в общем чате или в чате по общению , этот чат по работе
-
Здається мені недавно ти писав, що не розумієш навіщо сімейний лікар 😅 привіт :) Я заключила договір з сімейним. В walk-in clinic дали на реєстратурі три форми заповнити і привести і назначили appointment- interview з лікарем, який почав брати до себе пацієнтів нових . Форми ті і не занесла, лікар набрав по телефону, поспілкувалися 5хв і він підтвердив що бере нас до себе .
-
Кстати кого интересует онлайн банк в Канаде , бесплатный , вы можете открыть тут дебетовую карту и кредит
-
𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦, Arash увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 14
-
Я все туда никак не дойду
-
Вы должны с ними лететь или вас могут не пустить или быть проблемы