UA Украинцы Ванкувера
-
У Львів можна відправити новою поштою і потім отримати через нову пошту. Я так робила. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid037MDqVoHc7uhuMGXpLHbRmR7zhDgnRH6e91DUXNxPKHfxK7faTtLmseft7PfHWa99l&id=100026363106608&mibextid=Nif5oz
-
Valentina Kolodzeiska, Алена увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Я скину вам в особисті
-
Всем здравствуйте. Подскажите, может у кого-то есть контакты русскоязычного бухгалтера для подачи декларации?. Боюсь что если сама подам ещё придется и доплачивать)
-
вітаю! скажіть, будь ласка, яким чином найкраще везти гроші до Канади? чи є можливість привезти готівку і одразу закинути її на банківський рахунок вже в канаді? чи слід вести одразу все в канадських доларах, та чи можна відкрити рахунок і в американских?
-
Налево можно поворачивать через сплошную, если нет встречного трафика. Обгонять нельзя
-
Везіть готівку в доларах США. Проблем не має бути. Якщо більше CA$10'000 на особу - обов'язково потрібно декларувати в аеропорту прибуття в Канаду. У деяких країн Європи є ліміти на те скільки готівки можна вивозити (зазвичай €10'000 на особу) без декларування, але я не чув щоб при вильоті у когось рахували кількість грошей. Долари США тут можна обміняти на канадські, покласти на канадський рахунок, можна також завести банківські рахунки в доларах США. Я свої долари тримаю в сейфі, поки що немає довіри до місцевих банків. Чув історії що банк може відмовитись віддавати Вам Ваші гроші готівкою без "valid reason", тому на рахунках тримаю тільки те що треба на пару місяців. This is not a financial advice
-
Пишите