UA Украинцы Ванкувера
-
Просто емітенти на блокчейні, у контрактах яких закладено і блокування тощо. Немає стейблкойнів на крипті, які були б децентралізованим продуктом. Хоча ні, був такий, алгоритмічний UST пам'ятаєте, луна? :))) Крипта це біткойн, наприклад. Тільки не для інвестицій. Для використання. Якщо використовуєте ок. А якщо тільки інвестуєте ... краще купіть індекси або бонди з дів виплатами.
-
USDT Тезер це просто як пейпал або щось таке 15 років тому. Коли регуляції було менше. Для взаєморозрахунків ок. Навіть дуже. Але коли його зарегулюють - усі бізнеси, особливо в Україні перейдуть на якийсь новий продукт. не розумію як ви згадуєте тезер та інвестиції в одному реченні. Тезер просто сіра платіжка з низьким рівнем комплаєнсу. Тимчасово! низьким.
-
По суті все що юзає блокчейн попадає в крипто визначення. Ті самі НФТ це також крипто. Можливо ви маєте на увазі інші поняття крипто, такі як coin, token Ust так, багато людей попало( жаднісь вона така, в 2017 ринок також посипався і багато шлаку разом з ним, але віджив, і появились інші проекти, шось виживе шось погасне, такі реалії.. Як показує досвід , то інвестиція в біток для мене найкраща) найприбутковіша
-
Я не згадував тезер як інвестиції, у людини була задача перевезти кошти. Я підказав варіант
-
Для вас інвестиція в біток найкраща, тому що через соціальні та географічні обставини у вас був обмежений доступ до різних деривативів. Також як і в африці біток це найкраща інвестиція :) Це не робить біток найкращою інвестицією. Це не робить його і поганою. Але в будь-якому разі підгортати народ інвестувати в крипто не правильно. Спочатку потрібно, щоб люди вивчили технологію. А потім інвестували. Ніхто навіть не знає як імпортувати приватник і згенерувати безпечну мнемоніку. Які інвестиції?
-
Я знаю як імпортувати) Потрібна допомога скидайте сід в пп. Жартую
-
А таке питання може хто віз збір трав, чи можна бо я лікуюсь лікарськими травами від щитовидки, щоб не сидіти по життю на гормонах, і мама десь чула хтось розповідав що,траву розкидали по пакетиках і по карманах,але де логіка яка різниця все рівно проходиш тебе просвітять і побачать, це ж не маріхуана там видно що то звичайні травки
-
Vik, Sapienti Sat увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
А в Канаде не запрещен ввоз сельхоз продукции, как в штатах, например, что типа яблоки нельзя ввозить (семена там и все такое)?
-
То есть в упаковке, с чеком и все такое
-
дякую за коментар, повністю підтримую, що крипта - лише як один з інструментів, використання якого потребує чіткого знання справи. На сьогоднішній день дуже багато людей ведеться на простоту використання при цьому незнаючи ризиків які несе використання їх!!! Дуже раджу всім перед тим як щось робити - розібратися самим, почитати, та зрозуміти що робите. Та менше вірити людям всім, без виключення - а вірити фактам, документам та оцінювати ризики від своєї діяльності з грошима.
-
Не раджу ввозити, Вам необхідно буде пройти фітоконтроль, на якому будуть виясняти лабораторно походження кожної травники та рослини з Вашого збору щоб там не було заборонений рослин або хворих. Регламентується - Правилами ввозу рослин в Канаду. Є багато прикладів коли людей не пускали з нашими карпатськими чаями
-
Добрий день всім, я новачок в групі)) дякую що група відкрита і можна всім приєднатись, тут купа дуже корисної інформації. Ми з вагітною донькою прилітаємо в середині березня в Ванкувер. Я читаю що деякі з вас по прильоту живуть в готелях без оплати. А як ви їх знаходите? Як бронюєте? Через якусь організацію? Можете поділитись контактами, будьласка?