UA Украинцы Ванкувера
-
Меня разбуди в 3 часа ночи
-
Подскажите, знающие. Прочитал на сайте BC, что нужно бы получить health card - это отдельная какая-та процедура или это результат обязательного медосмотра? Спасибо
-
Тепер поняв звідки агресія. Я зробив в налаштуваннях телефону нічний режим, з 22 до 7 хоть президент нехай звонить чи пише, я не чую
-
Нет, агрессии нет, честно.В этой группе все очень понятно и структурировано. Просто уже это не первый раз.
-
Я во многих группах по Канаде переодически писал и подсказывал людям, мне многие пишут в личку. Но когда человек пишет: «привет как мне заявку заполнить?», «ты общался с какой-то там компанией», «мы планируем ехать». А потом даже спасибо никто не скажет, просто пропадет. Люди даже сами не пробовали ничего делать
-
Не будет все четко. Если вы не едете в Канаду с капиталом в семизначных числах.
-
Є і такі, анкету з ютюбом поетапно заповнював на сім'ю.
-
Я просто один. Вам конечно посложнее было, на всю семью заполнить. Но вы все сделали. И там нет ничего сложного. Я просто включил перевод и заполнил анкету
-
Anton, София увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
спасибо
-
Group, Alex Thunder увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 25
-
Та які лікарі, вони де таким вміють лікувати, тільки таблетки і антибіотики, чи на гормони по життя садять, це травниця відома у місті дуже багато вилікувала людей і мене в тому числі, то де я можу взяту то назначення
-
Просто отвечайте им на вопросы в четыре часа дня, желательно - звонком
-
Уверен у Софийки все получиться. Возьми з собой на первое время хотя-бы 5K . Или найди спонсора ( host family) до прилета.
-
Та це спеціальні трави для щитовидки, так я не сиджу на гормонах по життя
-
Блін і як знати, то просто їх заберуть у мене, чи не пустять до Канади чи в тюрму посадять?
-
Там збір для дитини маємо таку проблему як геморой 6років дитині всюди була у лікарів по різним містам всі розводять руками, а травниця виліковує
-
В Канаді ж легально маріхуана ,блін які ті канадці безтолкові,маріхуану можна а звичайні трави вони перевіряють,травниця ж маріхуаною точно не лікую а звичайними травами
-
І що, порадите де знайти достовірну інформацію,ризикувати брати у багаж
-
Напишіть назву або склад збору, я пошукаю можливо ввезти чи ні
16 Jan 2023, 06:08
20445/53304
about an hour ago