UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго дня! Тетяно, Ви порушуєте як закони України так і закони Канади - яке Ви маєте право надавати послуги телемедицини? Збирати анамнез та інші медичні дані? Назначати лікування? Зараз Ваші повідомлення носять характер адміністративного та кримінального злочину, я впевнений що Ви це знаєте, ПРИПИНИТЬ ЦЕ РОБИТИ
-
Шо тут за ср***ка з маслом? Третій раз, з різних магазинів
-
Добрый день, уважаемый пан Андрей. 1.А какой Вы говорите «телемедицине»? 2. Криминал в чём? Что ж Вы сразу пугаете законами? Завтра у Вас схватит спину, что дальше? Я помогаю украинцам, а не занимаюсь продажами услуг! Я ДОКТОР в первую очередь. И со своими угрозами-можете себе позволить сделать,что хотите. Ваше право. 3.Характер криминального и административного преступления несёт человек, который пересёк границу Украины мужского пола и наставничает «как надо»! Берегите себя💫
-
Не перегибаю. Пусть немного фильтруют свои обвинения и качают права там где место каждого.
-
Любого пола.
-
Вы кто по профессии? Или кем работаете? Что так уверено вещаете?
-
Спасибо. Справедливо.
-
Group, Tetiana_K💎💎💎 увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 27
-
Это масло рокфор
-
Є, ліцензування медичної практики передбачає отримання ліцензії і для он-лайн послуг (поняття телемедицина), в першу чергу при отриманні і діяльності з ліцензією лікар несе відповідальність за назначення лікування та допомогу не зважаючи платно чи ні. Лікар в групі зараз нарекомендує лікавання - будуть негативні наслідки хто буде відповідати за все???? А ліцензія в першу чергу це відповідальність, тому що передбачає певні умови надання послуг!!! Давайте поважати один одного і у скрутний час навпаки допогати один одному, а не хейтетися по групам з мнимою медициною. Дякую
-
Зачем Вы пишите свои рекомендации, не являясь доктором? Вы несёте ответственность за помощь не смотря платно или нет?!
-
Как вариант можно предлагать оплату сразу за несколько месяцев, чтоб они не беспокоились так