UA Украинцы Ванкувера
-
Дякую на острові мені не підходить бо ми будемо жити на континенті бо дружині роботу легше буде знайти в Ванкувері
-
Sapienti Sat, Yana увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 30
-
Красные - это свинина-говядина (вроде), есть ещё синие (говядина) и серые (польские, типа как домашние). И вообще Harvest хорошая фирма.
-
Sapienti Sat, Yana увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 29
-
Есть ссылка на курс?
-
Доброго дня Хтось може підсказати яка процедура купівлі автомобіля новоприбулим що для цього потрібно крім грошей звичайно😊
-
Друзі всім привіт!Мене звуть Олександр. Вчора з дружиною приїхали до Ванкувера . Шукаю роботу в будівництві Мені 35 років 15 з них я працював в будівництві , більша частина мого досвіду це ремонт кваотир під ключ Маю досвід роботи гіпсокартон,шпаклювання, штукатурка,укладання плитки,розводка труб водопроводу опалення та каналізації встановлення сантехніки укладання ламінату ,електропроводка Дуже люблю робити ванну під ключ Маю досвід роботи з будь яким електроінструментом Буду вдячний якщо хтось поділиться контактом роботодавця можливо хтось вже працює на будові і в вашу компанію будуть потрібні люди буду радий зустрітися поспілкуватися
-
Suren Kocharian, Денис Коваль увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Спасибо))
-
У детей это нормально, биографии нет
-
Нет, именно биографических
-
Natalia, Мурлыка увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 9