UA Украинцы Ванкувера
-
Всім привіт 👋. Мене звати Сніжана, я майстер з нарощення вій. В Україні була викладачем з нарощування вій та ламінування. Досвід роботи складає - 5 років. Чемпіона та призера чемпіонатів по нарощенню вій та ламінуванея вій Я можу нарощувати вії та ламінування вій будь-якої складності . Мій робочий час: нарощення вій - 1:30-2; ламінування вій - 40 хв - 1 година. Якість роботи завжди була на висоті ! Зараз надаю послуги: 📌Нарощення вій: •Нарощення кутків ока •Класичне нарощення •Класика + об’єм •Об’єм міні - (2-3Д) •Об'єм - (4-5 Д) •Мега об'єм - (6Д-15Д) Складне моделювання (трендові ефекти): •Ефект стрілки (тонка, широка). •Різні види мокрого •Ефект мокрий з розтушовко •Рваний •Ефект промінців 📌Ламінування з ботоксом верхніх та нижніх вій . Instagram: instagram.com/snezhana_kochura?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
Добрий день, приїхаємо з дівчиною 2 березня у Ванкувер, і шукаємо роботу, я по професії кухар, багато років працював у цій сфері, моя дівчина багато років працювала офіціантом, але розглянемо любі варіанти
-
Так они красными становятся, когда их варят, разве нет?
-
Шукаю роботу Drywall installer.
-
Alex, Yana увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 4
-
Olha, Pavel Pavlenko увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 81
-
Спасибо 👍🤝
-
Просто прислонить карту на входе?
-
Привет, такой вопрос. Можно ли оплатить проезд в автобусе обычной картой?