UA Украинцы Ванкувера
-
Здрастуйте, звертаюся до вас за допомогою.🙏🙏🙏 Я розумію, що війна всіх морально та фізично нас надламує, і у кожного своя ситуація, хто виїхав із країни, а хто залишився в Україні. Я залишилася в Україні, через відсутність безпечного виїзду, у мене двоє дітей, і старенькі батьки, у вересні наш будинок був дуже пошкоджений, і я була змушена переїхати до своїх батьків з воїми дітьми. Ми знаходимося в близі Бахмуту, де зараз відбуваються дуже страшні запеклі бойові дії, буває, що добу неможливо вийти з укриття через сильний обстріл. Люди, добрі я звертаюся кожному за допомогою, ми дуже хочемо евакуюватися, але не можемо тому що не безпечно, коридорів практично немає безпечних, люди добрі нам потрібна допомога, одна просто залишатися на зв'язку, але у мене закінчується тариф, і немає коштів щоб його оплатити, я прошу у Вас допомоги, хто скільки зможе, будь ласка, допоможіть, дайте нам будь-ласка вижити в цій жахливій війні, мені потрібно залишатися на зв'язку, щоб не пропустити евакуацію чи гуманітарну допомогу. Допоможіть 🙏мені на цей номер+380931259249 Люди добрі, будь ласка, допоможіть, я благаю Вас, дайте нам з дітьми хоч якусь надію вижити в цій страшній війні, допоможіть будь ласка сплатити тарифний пакет. Дякую всім, Мирного неба, Вам усім. Слава Україні.🙏 Ось номер: +380931259249
-
Добрый день! Есть любители преферанса? Ищу компанию пульку расписать. Пишите в личку, буду рад! Надеюсь соберем кворум :)
-
12,9,9,8 Но я не готовился. Посмотрел только пару видео на ютубе, что бы узнать структуру экзамена и что ожидать
-
Sapienti Sat, 🐠Сомяра увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 53
-
На сертификате не указывается эквивалент, но я думаю с1
-
Сдавал academic IELTS для колледжа, ещё давно, в 2016. На 6.5/9
-
CELPIP легче чем IELTS, но спикинг в айлзе удобнее сдавать. Там один на один с экзаменатором общаешься, выходит живой разговор. В CELPIP показывают картинки или задания на экране, и надо говорить в микрофон. И с вами в одной комнате ещё 19 человек которые одновременно говорят. Очень неудобно
-
Olha, Yana увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 108
-
Нет. Академик для иммиграции не подходит, мне для колледжа надо было
-
А вот кстати ридинг, в академик айлз был очень тяжелым. Только на 6/9 его сдал