UA Украинцы Ванкувера
-
Круто, благодарю. А то уже на биометрию пришол ответ, а то я уже начал сомневаться правильно ли сделал
-
️ FLore1N, ® ™ увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Thanks so much
-
У зв'язку з переїздом здається однокімнатна (1 bedroom) квартира на другому поверсі. Квартира доступна з 1 квітня. Одна ванна кімната. Балкон з видом на океан. 5 хвилин від зупинки. 20-25 хвилин від центру без пересадок на будь якому автобусі. Зручне транспортне сполучення. 15 хвилин пішки від торгового центру Park Royal. Без тварин. У ціну входить безкоштовна підсобка (локер), опалення та вода. Ціна 1800. Всі питання в особисті повідомлення або за номером (672) 999-5033.
-
У зв'язку з переїздом здається однокімнатна (1 bedroom) квартира на другому поверсі. West Vancouver. Квартира доступна з 1 квітня. Одна ванна кімната. Балкон з видом на океан. 5 хвилин від зупинки. 20-25 хвилин від центру без пересадок на будь якому автобусі. Зручне транспортне сполучення. 15 хвилин пішки від торгового центру Park Royal. Без тварин. У ціну входить безкоштовна підсобка (локер), опалення та вода. Ціна 1800. Всі питання в особисті повідомлення або за номером (672) 999-5033.
-
Літня школа з комп'ютерних наук та штучного інтелекту в Університеті Торонто для українських студентів-бакалаврів, магістрів та аспірантів 🍁 Цього року завдяки старанням Brok Laschowski літня школа відбудеться вдруге. ⌛️ Тривалість 4 місяці (травень - серпень) 💰 Повне фінсування (переліт, гуртожиток, стипендія) ‼️ Дедлайн 28 лютого 2023 Більше деталей за посиланням: web.cs.toronto.edu/summer-program-for-students-from-ukraine
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста : 1 - Если перееду в Канаду я с мужем, а трое детей остануться в Украине, можем ли мы подавать на ПР для всех (включая детей) без их фактического проживания в Канаде. 2 - Если муж будет аппликантом на ПР, должна ли я (жена) фактически проживать в Канаде до получения ПР? Спасибо заранее за ответ!