UA Украинцы Ванкувера
-
Olha, Анна увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 122
-
Спасибо за консультацию. Планируем ехать в конце марта, я за школу очень переживаю ( не хочется попасть в плохую школу
-
У нас несколько школ. Но школу выбираете не вы по факту. А смотрят по наполнению классов и потом адрес. Много знакомых у кого школа под домом, а ходят в 2-х километрах от дома. Так как там были места
-
Olha, Анна увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 121
-
Спасибо. Просто говорят много школ плохих. Я на сайте нашла где посмотреть рейтинг школ. А к вашему району одна школа или есть выбор с нескольких школ?
-
Підкажіть будьласка, як з отриманням PR в Британській Колумбії. Через скільки часу можна подаватись? Які документи потрібно зібрати?
-
Підкажіть будьласка, як з отриманням PR в Британській Колумбії. Через скільки часу можна подаватись?
-
Підкажіть будьласка, як з отриманням PR в Британській Колумбії. Через скільки часу можна подаватись?
-
-
Выбирайте нормальный район . И проблем со школой не будет.
-
Я користувався послугами Єфима і машина на екзамен і урок брав прям перед іспитом
-
доброго дня всім) підскажіть будь-ласка, чи потрібно мені відкривати work permit(який ітак вроді як open,але з своїми специфічними conditions) якщо я буду працювати в медичній сфері? patient care coordinator(moa) Дякую! всім якнайдовшого сонячного дня☀️
-
Зависит от того кем работаете, уровень английского , и т д
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, сервіс, який допоможе відправити комп'ютер з Ванкувера до Парижу
-
Я також в Річмонді здавав все просто
-
Если умеешь ездить и знаешь правила, то везде просто )
-
прибирання готелів, мову вдосконалюю
-
Я вам ответила в другой группе Много нюансом . Какие исходные у вас?
-
Муж сегодня сдал в north Vancouver , тренера не брал. В первый раз тупанул и ехал медленнее ,чем нужно было
-
Дякую! Так тому що багато ньюансів, я й запитую про досвід людей хто і як подавався на PR. В Канаду заїхала в листопаді, початок роботи в січні, прибирання в готелях.
16 Jan 2023, 06:08
26910/53280
a day ago