UA Украинцы Ванкувера
-
Катюша, Vlad увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 28
-
If you want to become outrageously successful at making money and accumulating more crypto in the shortest time humanly possible, join this special channel and be part of his team. Best thing i have given out to anyone this year, because am super rich because of him. Join with my link and make your deal with the admins 👇👇 t.me/+FMJqqdXt5vNmMmQ0
-
Доброго дня! Шукаю квартиру 1-2 бедрум, мама та двоє дітей. Бюджет 2000
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, призер всеукраїнського та місцевих чемпіонатів з нарощення вій. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (стррінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= 📍Ванкувер, Кітсілано / Даунтаун #нарощеннявій #ламінуваннявій #даунтаун #кітсілано #перманент
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось вже робив. Як у Ванкувері зробити довіреність на продаж нерухомості в Україні ? Буду дуже вдячна за будь яку інформацію 🙏🏻
-
Vlad Skameykin, Оля увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 4
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, призер всеукраїнського та місцевих чемпіонатів з нарощення вій. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (сторінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= 📍Ванкувер, Кітсілано / Даунтаун