UA Украинцы Ванкувера
-
В тому то і справа, що декларацію подали, але нічого не змінилось. В такс офісі сказали податись, а я думала що можно онлайн. Добре, дуже дякую за відповідь, буду відправляти поштою)
-
Аааа, тоді зрозуміла. Дякую)
-
Helen 🧡, Triwet увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 6
-
Helen 🧡, Triwet увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 7
-
Можно в хроме открыть сайт ICBC, раздел practice knowledge test и включить переводчик, будет коряво, но можно приспособиться, если с английским беда
-
В Калгари? Нет, не хватит. Только если вы очень шустрый и будете везде первый и багаж будет следовать до Ванкувера, и вылетит самолёт вовремя и не опаздает и очереди в кастомс не будет. У нас было 6 часов и мы прыгали в уходящий вагон :)) но у нас была собака и нам пришлось забирать багаж, самолёт прилетел на 1,5 часа позже, но доки рассмотрели чуть раньше нашей очереди
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, призер всеукраїнського чемпіонату з нарощення вій. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (сторінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= 📍Ванкувер, Кітсілано / Даунтаун
-
Вітаю, з чого можна зробити дитині сирники, може хтось підкаже що для того використовує, бо чогось подібного до домашнього сиру так і не вдалося знайти. Дякую.