UA Украинцы Ванкувера
-
Ага, спасибо Но девушка выше мне отвечала, что можно, она себе делала еще одну заявку, но вот решила сделать еще одну и думаю, в этом же ли кабинете делать
-
Добрый вечер, подскажите, пожалуйста, если повторно заявку отправлять на одного и того же человека, можно в том же кабинете, или надо новый создавать?
-
Директ депозит наверн
-
Дим существует вообще направление в котором ты не работаешь ?
-
Мне скиньте, пожалуйста
-
За сон пиар не дают)
-
Страхуемся и работаем
-
Только разрешение на работу и страховка
-
А разве надо? Я когда в куает программу читал там в списке сна не было 😂😂😂
-
Вы спите вообще?
-
Имел ввиду: деньги лежат на депозитном счёте в украинском банке. Извиняюсь, не думал, что как-то двусмысленно будет
-
И как их координаты найти??
-
Мы сейчас уже вроде имеем жилье и адрес. Как узнать какая школа закреплена за этим адресом? Как ребенка оформлять онлайн или надо идти в школу?
-
Привіт! А чи можна по канадських водійських їхати на машині з Польщі в Україну ?
-
Ок. Можно точку на карте, куда ехать. Спасибо🤝🙏
-
Group, Dmytro Kravchenko увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 73
-
Можно контакты, спасибо!
-
Увага! Остання безкоштовна Tax Return Clinic – Ванкувер. За допомогою Maple Hope Foundation, мега класних та професійних бухгалтерів CRA та Universities Canada West, в суботу 25ro березня з 10:00-16:00 у Vancouver Language Centre (2730 Commercial Dr Vancouver, BC V5N 5P4, два блоки від Commercial Broadway skytrain станції) будуть робити безкоштовний tax return (податки) для українців хто приїхав по CUAET. Місця обмежені, тому реєструйтесь за посиланням: [signup.com/go/XaRVRwP](signup.com/go/XaRVRwP?fbclid=IwAR0rDo2WNbLkX-bU7xkKeZ1rbVofBsGHjf9HOn6hiIBLTgFON-pc2yzPiwE) Для всіх з собою мати: - SIN number, - адрес, - Tax slips (папери від роботодавця, від урядових агентів чи організацій, від банку чи інших кредитних інститутів, від університетів та коледжів):Т3, Т4, Т4А, Т4Е, Т4A(CPP), T4A(OAS), T5, T2022, та інші - однією сумою медичні затрати (канадські) (скільки коштували ліки, дантист, equipment, тощо) Для новоприбулих: - знати дату прибуття, - знати дохід в своїй країні до приїзду в Канаду (пенсія, робота) - знати день народження дружини(чоловіка), - знати ім'я і день народження своїх дітей Для студентів: - знати ім'я університету/коледжу, - знати ім'я програми, де навчається Для самозайнятих: - однією сумою дохід, - код бізнесу по NAICS - подрібній звіт стосовно затрат (бензин, транспорт, матеріали, телефон, офісні витрати, тощо)l
-
signup.com/mobileweb/2.0/vspot.html?activitykey=686987609726232069#choose_jobs_page
-
Підкажіть будь ласка ,хто ліпе пельмені?
16 Jan 2023, 06:08
28840/53253
about 7 hours ago