UA Украинцы Ванкувера
-
Сколько денег берёт за услуги ?
-
🎓Онлайн школа програмування Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей від 7 до 17 років😀 Ваша дитина 👶 довго сидить в телефоні, а користі з цього мало?😥 Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). Мега популярні 🔥 курси ROBLOX та Unity і не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Давайте разом пізнаємо світ програмування😌 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Alisa, Kettyvoy увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
Я перевозила. У літак під сидіння не вміщалася по розмірам його переноска, в багажний відсік такі породи не беруть, прийшлось купляти спец квиток на спец.літак.
-
Всім привіт, маю питання на рахунок аренди квартири у Ванкувері Натрапила на інформацію, що якщо знімати житло. Потрібно придявити (роботу на якій працюєш, та свій дохід)? А також аренда здається лише на рік? Хто стикався, поділіться інформацію, буду дуже вдячна
-
Всім привіт, маю питання на рахунок аренди квартири у Ванкувері Натрапила на інформацію, що якщо знімати житло. Потрібно придявити (роботу на якій працюєш, та свій дохід)? А також аренда здається лише на рік? Хто стикався, поділіться інформацію, буду дуже вдячна
-
-
Natalia, Pavel Oleinik увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 38
-
Спасибо 🙏
-
Скачайте с оф.сайта руководство по программам и прочитайте его внимательно. Вам при подаче потребуются регистрационные данные работодателя в т ч лицензия,в которой указан вид его деятельности, ваш контракт где указаны ваши обязанности , пейчеки за 9 мес где указаны часы работы и сумма денег. 2 важных момента - денег от этой работы должно хватить на всех членов вашей семьи( муж,дети) и вы все 9 мес должны работать у того работодателя от которого подаетесь. И самое геморное-яВО ВРЕМЯ ВСЕГО ПРОЦЕССА ОФОРМЛЕНИЯ ДОКУМЕНТОВ, В Т.Ч. И ФЕДЕРАЛЬНОГО ЭТАПА ВЫ ДОЛНЫ РАБОТАТЬ ПО ТОЦ СЕМИ СКИЛЛС С КОТОРОЙ ВЫ ПОДАВАЛИСЬ. Сейчас это около 26 месяцев официально плюс провинциальный этап,плюс задержки... 4 года набегает легко. Это нифига не лёгкая программа, увы. :(
-
Дякую