UA Украинцы Ванкувера
-
Привіт ) Можливо хтось планує йти на доставку їжі Ви всі напевно знаєте про убер , але , на жаль , він вже не приносить такий дохід як раніше і тому було б добре працювати на двох доставках (як це роблю я ) Маю посилання на DoorDash Платить 350$ за 240 поїздок (протягом 60 днів ) Але це тільки якщо перейти і зареєструватись за цим посиланням Але дійсне посилання тільки 7 днів , тому хто якраз хотів реєструватись - велкам 😊 Become a DoorDash driver! Work flexible hours and earn an extra CA$350.00 after 240 deliveries. Apply here: doordash.com/dasher/signup/Nataliia-Kopcha-5928/114040/
-
3.5, 4 оч дорого
-
мы делаем интеграцию AI в качестве ассистента в приложении, получается тоже круто, но есть сложности. Например, оно не знает ничего о тебе и твоих прошлых сообщениях. Каждый раз, надо слать весь контекст вместе с сообщением пользователя
-
Доброго дня. Шукаю кімнату, для себе, з наступного тижня (на тиждень, місяць або пів-року). Шкідливих звичок не маю! Працюю зараз в доставці їжі і шукаю роботу на повну зайнятість. Цікавить Ванкувер і близькі до нього пригороди (Сурей, Кокуитлам інші). Пишіть у приват. Буду вдячний за любу інформацію.
-
Доброго дня. Шукаю кімнату, для себе, з наступного тижня (на тиждень, місяць або пів-року). Шкідливих звичок не маю! Працюю зараз в доставці їжі і шукаю роботу на повну зайнятість. Цікавить Ванкувер і близькі до нього пригороди (Сурей, Кокуитлам інші). Пишіть у приват. Буду вдячний за любу інформацію.
-
www.icbc.com/driver-licensing/new-drivers/Pages/Graduated-licensing.aspx
-
Благодарю!
-
Здравствуйте Кто был в фуд банке GVFB?? Можно ли на месте зарегистрироваться при получении или только онлайн?)
-
Natalia, Кет Кет увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 40