UA Украинцы Ванкувера
-
Дякую.
-
Добрий день! Шукаю кімнату для дівчини яка прилітаю 10 травня. Кімната потрібна на 1-2 неділі. Дуже порядна людина. 24 роки.
-
Нужно разрешение, но не обязательно нотариальное.
-
Всем привет🤗 подскажите пожалуйста, может кто знает есть ли русскоязычные стоматологи в Лэнгли?
-
А вот когда муж в канаде, а Жена с ребеноком нужно просто письменное согласие мужа
-
Його можна замовити в авіакомпанії якою летять діти. Ця послуга платна. Вартість залежить від перевізника. Плюс довіреність пише тато і ви на цю особу. Яка буде здійснювати супровід. В них є своя форма. Вони іі надсилають поштою. Плюс ще можна зробити довідку довільноі форми на Вас як на маму. Я такий то такий то проживаю там то там то даю дозвіл на виізд до краіни канади і Ваші дані. І в кінці засвідчую дві особи іх прізвище та контактні дані. Якщо він в Англії в них є карти на внж(біарпі) здається так. Іх номера можуть вказати люди які за відчують довідку. Якщо все написати вірно така довідка ще буде вам потрібна і вона має юридичну силу. Але не вигадуйте людей пишіть ті дійсно знає.
-
За ваш момент я не знаю, так как у вас дети сами летят.
-
Зробити нотаріально дозвіл не проблема в Англії. Це може зробити кожний нотаріус. Паспорт. Копія свідоцтва та ваші дані. Плюс кошти. Але переліт краще зробити - супровід. Це безпечніше і полегшує всю бюрократію. Успіхів.
-
Все буде добре!)
-
По поводу сопровождения: дочка в 2019 году летала Киев-Ванкувер и Ванкувер -Тель-Авив сама в 16 лет. Мы тогда узнавали в авиакомпаниях, если старше 11 или 12 лет, то сопровождение необязательно. А вот справку у нотариуса для нее вроде брали, что мы не против , что она вылетает из страны... Но это было давно, точно не помню уже.
-
-