UA Украинцы Ванкувера
-
Привіт всім. Знайомий канадець шукає 1 хорошого плиточника з досвідом мінімум 5 років, а також 2 помічників з досвідом роботи на будові. Робота офіційна. Звати його Jivko. Якщо когось цікавить і підходить під критерії, то пишіть мені - дам його номер телефону
-
Строительная компания PolBay LTD ищет работника в цех по производству корпусной мебели. Опыт работы в столярном деле обязателен. Чтение чертежей, разработка проекта согласно запросам заказчика. Разговорный Польский, или английский. З/п обговаривается индивидуально. Резюме на [email protected] Либо пишите Viber&WhatsApp +17788898677
-
☝️Інформаційний каналдля українців 🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Доброго дня!🙂 Мене звуть Поліна Крикунова, мені 12 років, я художник- початківець із України. Я малюю з самого дитинства, мені це дуже подобається.🥰 Я малюю картини на замовлення та просто) 1.Інтєрерні ( під любий інтєрер) Малюю на різні теми: планетаи, 2.космос, життя, патріотизм, любов, квіти, мир, Україна і багато іншого... Я люблю малювати, дарувати людям радість та прикрашати їхнє життя яскравими фарбами!🥰😊❤️ Якщо хочете зайти на мій канал з малюнками та різною творчістю, то ось канал: t.me/Hudoge Підписуйтесь, буду рада Вас бачити!❤️ polli_art_ua ( мій тік ток)
-
Доброго дня!🙂 Мене звуть Поліна Крикунова, мені 12 років, я художник- початківець із України. Я малюю з самого дитинства, мені це дуже подобається.🥰 Я малюю картини на замовлення та просто) 1.Інтєрерні ( під любий інтєрер) Малюю на різні теми: планетаи, 2.космос, життя, патріотизм, любов, квіти, мир, Україна і багато іншого... Я люблю малювати, дарувати людям радість та прикрашати їхнє життя яскравими фарбами!🥰😊❤️ Якщо хочете зайти на мій канал з малюнками та різною творчістю, то ось канал: t.me/Hudoge Підписуйтесь, буду рада Вас бачити!❤️ polli_art_ua ( мій тік ток)
-
UA Украинцы Ванкувера, Irina увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 115