UA Украинцы Ванкувера
-
Ситуація наступна: отримали запрошення на здачу паспорта на вклейку візи. Мама в Києві, вирішили подати паспорт у Варшаву поштовим відправленням. Почала все читати, назбиралося купа питань: 1.) На яку адресу відправляти? Коли я більше року назад відправляла свій паспорт, то вказувала вулицю Хлодна 51. На мапі показує, що VFS Global Poland знаходиться на Jana Pawla. А на сайті vfs gloval вказана адреса Aleje Jerozolimskie 179. Це три різні адреси. 2.) При завантажені Consent Form з сайту vfs, яку треба відправляти разом із паспортом в мене по факту відкривається 3 документи в одному документі: сама consent form and terms of use, consent for indirect submission, третя частина - applicants wishing/Not wishing to provide biometrics. Що саме з цього взагалі треба заповнювати і чому на етапі подання паспорта є частина про біометрію, якщо вона вже здана? Я не розумію. 3.) Що таке copy of your biometric sticker? Це треба відправляти також? 4.) Payment confirmation for courier service. Куди платити? Як оформити? Де взяти форму? Чи можна оформити зворотню доставку паспорта з Варшави в Київ? Якщо так, то як? 5.) Чи потрібно ще додаткові фотографії подавати? 6.) Your contact information, including your email, phone number and return address. Це треба ще окремим документом кудись вписувати чи заповненої content form із цими же даними буде достатньо? Застрягла з усім цим.
-
Спасибо большое!
-
Так це аботсфорд.
-
Напишить Postal Service в мапі там де ви знаходитесь і вам покаже що є найближче. В центр їхати не треба, по всій Канаді є відділення поштові. Там кажете треба відправити, вони вам скажуть скільки за марку чи які інші опціі і все.
-
Добрый вечер, я парикмахер-стилист с Украины, опыт работы 13 лет, выполняю все виды окрашивания и стрижки, принимаю в Coquitlam и Maple ridge, в салоне красоты мой инстаграм www.instagram.com/p/CFtpkgvHPsN/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
UA Украинцы Ванкувера, Vladyslav Kravchenko увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 118
-
Привет, как раз ищу как брать автомобили в кредит, еще актуально? И вообще, кто брал в кредит, можете подсказать что и как? Спасибо!
-
А можете написать, что требуется в личку или куда-нибудь?)
-
І я чекаю долго вже.
-
Доброго! Я правильно розумію, що по cuaet з першого дня в Канаді діє медична страховка msp bc та можна якщо що звертатись до лікаря? Навіть якщо кілька днів впродовж тільки апплікуватись на msp bc card. Або це вікно між прибуттям в BC та отриманням карти поки нічого не діє? Дякую.