UA Украинцы Ванкувера
-
🤣🤣
-
👉Онлайн школа програмування🎓Young Coder School 🎓 Запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей від 7 до 17 років😀 Ваша дитина 👶 довго сидить в телефоні, а користі з цього мало?😥 Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). Мега популярні 🔥 курси ROBLOX та Unity і не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Давайте разом пізнаємо світ програмування😌 👉Пиши мені "ЦІКАВО" в особисті повідомлення і отримуйте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Доброго дня! Підкажіть у когось була така ситуація, коли податки не повертали більше 3-х місяців? Ми чекаємо на повернення вже більше чим 3 місяці, вже і листа написали до Вінніпегу і все одно нічого....., може хтось знає як до них пробитись і повернути свої податки?
-
Ні, повинно бути повернення більше 2х тисяч
-
С какого момента вы считаете 3 месяца? Декларации подавали до 30 апреля. С этого момента и считайте. Потом была забастовка. Notice of assessments только сейчас начали присылать. Например мне даже не прислали, он сидит в личном кабинете in my CRA account
-
Мастер плиточник ищу вакансию в Ванкувере , делаю качество. Без вредных привычек и проблем с головой. Опыт 10л Лс
-
Здравствуйте 🙂 Если у кого-то есть перечень вопросов на тест по вождению, поделитесь, пожалуйста 🙏🤗
-
Как понять перечень вопросов на тест ? Что вы под этим имеете ввиду
-
Ну я слышала , что есть 130 вопросов , и некоторые могут попасться в тесте по вождению. Я их не могу нигде найти 🤷♀️
-
Доброго, ні, забрали вже