UA Украинцы Ванкувера
-
Паша, Паша, ты знаешь мои предпочтения 😂
-
Есть хата за 5к но без вертолётной площадки
-
Сдается ground floor 3 bedroom, 1 bathroom в Коквитламе доступен сейчас. Есть двор, кухня, стиральная и шушильная машины. Цена 2350. Мы съехали, помогаем подыскать людей.
-
Отопление включено?
-
Вы платите за газ и электричество.
-
На какую сумму в месяц ориентироваться?
-
Оплата 1 раз за 2 месяца дол 150-200.
-
Доброї ночі ,щойно побачила на Indeed вакансію Tailor в магазині Max Mara з мінімальною англійською
-
Привіт, ми з хлопцем шукаємо квартиру/студію/бейсмент для заселення з 1.08. Район Бернабі (ближче до Ванкувера) або ж щось ближче до даунтауна. Бюджет до 1800$ Розглянемо всі варіанти
-
хто готовий зараз зібратися у мене вдома на свінгер паті, терміново пишемо мені в личку! Слава Україні !
-
Ищу студию/1b room с 1.08 для себя. Район North Vancouver. Я без вредных привычек, имею постоянное место работы, аккуратная. Бюджет до 2000$
-
Ищу студию/1b room с 1.08 для себя. Район North Vancouver. Я без вредных привычек, имею постоянное место работы, аккуратная. Бюджет до 2000$
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Там где вы открывали карточку
-
Привіт. Під час влаштування на роботу компанія робить запит моєї банківської інформації. Що означає branch address? Яке саме відділення їм необхідне?
-
Привіт. Під час влаштування на роботу компанія робить запит моєї банківської інформації. Що означає branch address? Яке саме відділення їм необхідне?
-
Им нужен или void cheque, или direct deposit form, там фактически три номера - номер банка, номер отделения и номер счёта
-
Всім привіт, може хтось щось планує сьогодні ввечері, дайте зворотню відповідь! Я за любий двіж
-
Вже в наступну суботу!! Приходьте і приводьте друзів:)
-
Вже в цю суботу!! 🔥
16 Jan 2023, 06:08
35988/53150
about 5 hours ago