UA Украинцы Ванкувера
-
Всем привет Ищу парикмахера в South Surrey/ White Rock -Нужна женская стрижка ( короткая ) , мужская ( взрослый и ребенок ) Заранее благодарю
-
ШУКАЄМО МОДЕЛЕЙ НА ВОЛОССЯ✨ В даний час ми шукаємо контент-моделей, щоб записатися на прийом Топ-майстру-стилісту!Моделі потрібні для нового контенту в Instagram, як у фото, так і у відео. Послуги будуть зі знижкою в 35%. Також є стара сторінка в Instagram з понад 2000 роботами: instagram.com/beauty_mila.hair.ca. ви можете задавати питання-в особисті повідомлення 😉 Моделі повинні не боятися камери і з бажанням позувати для ДО і після контенту. Шукаю 4 моделі для фарбування волосся .Перша модель-Тотал Блонд . Друга модель: Балаяж Babylight. Третя модель: карамельний балаяж на темній базі NATURAL (все як на фото). Четверта модель для яскравих моделей. Нижче наведено багато стилів на вибір, але якщо у вас є інші ідеї, дайте мені знати! Дівчатка, буду дуже рада бачити в моєму новому Інстаграмме : instagram.com/mila.hair.canada Будь ласка,надсилайте мені в особисті повідомлення фотографію ваших нинішніх волосся і кілька надихаючих фотографій-що хочеться і я запишу вас😉
-
Langley and Ukrainian sausage 🤪 а ціну смішну яку заплатила 😅 2 $
-
Привіт Руслан, я вже спробував, тепер не можу вже місяць гроші повернути, там своя проблема вийшла але згоден він легкий в використанні
-
А в чём вопрос? Лечили в Польше осенью. Не летали, но были там. Цены, да, конечно, дешевле, чем здесь. Здесь коронка 1700 долларов, если нет бенефитов, там можно за 1400 злотых поставить.
-
Если сравнить, то выходит что нормальную коронку + анастезия в Польше стоит сделать около 1100-1200 cad. Здесь в среднем 1500-1700 cad. Вопрос был про опыт, вдруг вы летали из Канады в Польшу лечить зубы (все же говорят что там дешево), хочу сравнить общие затраты на подобное мероприятие.
-
✅Сделаю качественную рассылку вашего объявления по группам Телеграмм ✅Рассылка работает 24/7 ✅За сутки будет отослано 3000 - 4000 сообщений ✅Присутствует тегер( упоминает участников чата, которые были онлайн за последние 24 часа) ✅Огромный охват аудитории, что очень целесообразно в рекламных целях ✅По всем вопросам обращайтесь в лс