UA Украинцы Ванкувера
-
Дівчата, в звʼязку з відʼїздом з країни, продаю свої матеріали, які привезла з України! Близько 50 гель лаків та 500мл бази та 400мл топу) кому цікаво, пишіть в особисті, відправлю фото та відео) якщо хтось забере все одразу, буде добряча знижка)
-
Ответ ровно на одно сообщение выше вашего вопроса.
-
сходите в школу и вам там все расскажут
-
Тут как договоритесь. Можно торговаться как на базаре. У меня Shaw 350 за 65 долларов
-
Написала вам 🫶🏼
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка контакти (або де краще шукати) податкового консультанта (чи може бухгалтера?) онлайн або офлайн у Ванкувері? Бажано володіючого укр/рос, тому що моя англійська доволі середня. Є питання по місцевим податкам, а також по реєстрації як self-employed. Звісно професійну допомогу готовий оплатити.
-
Ціна?
-
Підкажіть, будь ласка, підписання договору оренди онлайн через агентство, це поширена практика в BC?
-
Бар жили гуманитарной,в Молдове,в Польше уже и до Канады добрались🙈👏
-
Дима, пиши всем☺️
-
Привіт) в мене 2 сина (6 та 8р). Ми ходимо зараз в басейн відкритий. Секцій тут багато: сокер, бейсбол, гімнастика, хокей, кікбоксинг - дивіться, що ближче по місцю проживання. Гуляємо в парках: Лафарж, Манді парк, Lions park, Рокі Поінт (Порт Муді), Blue Mountain park та ін. В лагерь потрібно реєструватися завчасно. Хоча, нам досі висилають пропозиції по лагерю з Pedalheads.
-
Принимают из Сирии)) из Украины только рабочая виза))
-
На массаж с удовольствием)) я так понимаю оплата моделям этим самым массажем)?
-
Vladyslav Kryshtak, Iryna увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 1
-
😆👌 вопрос остались ли все стороны довольны?) Вы в модели не хотите кстати? В таких фильмах обычно мужчины тоже не плохо моделируют)))
-
А где ты территориально? Осенью да и в течение года для многих актуальна уборка сада, покос травы. Мы осенью студентов активно привлекаем
-
Недавно видел как одно видео так же начиналось…
-
Выше фото
-
Очень сильно помогли
-
Сначала хотелось бы узнать какая будет оплата почасовая или от сделанной работы 😅
16 Jan 2023, 06:08
37481/53114
about 12 hours ago