UA Украинцы Ванкувера
-
Мы недавно прилетели в Канаду . Арендовали комнату в г. Ванкувер на ул Нельсон . Хочу подать заявку в школу , чтоб ребенка приняли в 6- й класс. Подскажите пожалуйста сайт и какие нужны документы для подачи ? Нужно ли свидетельство о рождении например переводить на английский язык ? И где это можно сделать ?
-
Подскажите пожалуйста где можно перевести свидетельство о рождении ребенка на английский язык ? Это возможно сделать в онлайне ?
-
Да, любой документ можно перевести онлайн.
-
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка, в якому банку швидше всього обробляють чеки? Бо в мене зарплатню виплачують чеками і в мене постійна проблема з CIBC, мало того що вони обробляють чеки 5 днів, так ще й постійно я чекаю не менше 7 днів, бо в них постійно якісь проблеми з моїм аккаунтом і поки ти сам не прийдеш в банк і не скажеш (і тільки у твоє відділення, а воно в мене далеко від того де я живу і працюю), ця проблема сама не вирішується і я не можу користуватись грошима
-
Але не з чеками
-
У TD теж заморочок достатньо
-
Переходьте на RBC
-
www.vsb.bc.ca/page/5190/student-registration-kindergarten-to-grade-12
-
Як довго вони обробляють чеки?
-
Так будет только первые 6-7 чеков, прежде чем решить на какой банк переходить посмотрите какого банка у вас чеки, если у вас чеки от ТД то лучше перейти на ТД и так далее
-
У меня TD и RBC и там и там зачисление в течении суток
-
Але перші 7 чеків це має бути лише 5 робочих днів, як в них заявлено, а не постійні проблеми по 7 днів мінімум
-
Дякую!
-
А це від державних чи приватних установ? Державні всюду швидко зачисляють
-
В мене з ними постійні проблеми. Вони і кеш коли я вношу на картку можуть заблокувати і просто не давати мені оплатити щось коли в мене є гроші на картці. За 5 місяців постійні якісь проблеми з ними
-
Может кто подскажет как дешевле посылку Польша-Канада отправить
-
DHL
-
Я не рисковал через банкомат или через фотку чека
-
Но я ходил лично отдавал чек в отделение банка
-
Мне после 4 чека начали в тот же день зачислять 50% суммы, а через 7 чеков вообще все деньги сразу
16 Jan 2023, 06:08
37543/53220
about 13 hours ago