UA Украинцы Ванкувера
-
Я прилетіла по разовій візі. Зробила новий загран та подала на візу.
-
Доктор Айк Акопян maps.app.goo.gl/rMSdPkZucPYRxMxe7?g_st=ic
-
Продам автокресло. Абсолютно новое 185 cad
-
Ой може вже піздно , в нас синочок 7 років дуже активний і ми хочемо до водопаду, якщо будуть якісь погоди з дітьми будемо дуже раді пройтись
-
Я напишу, якщо буду йти з дітьми на хайк. Локація водоспаду тут 👆
-
maps.app.goo.gl/uUoJrGGyV8s9VTRn7?g_st=it
-
Привет, а когда ты хочешь снова на этот водопад? Я сейчас няней работаю в кукитламе как раз, может быть взял бы своего малого 7 лет и съездили бы
-
Meest post. Відправляли у червні, вийшло майже в 2 рази дешевше DHL або Fedex. Але в Meest відправнику треба обов'язково вказати польский номер телефона та pesel для заповнення заявки (можна свій або друга/родича).
-
Дзякую!
-
Сдаём квартиру 2 спальни. Зал. + доп.комната. Суррей 80 A Avenue. До Централ стейшен. Скайтрейн. 10-15 минут на автобусе. Автобусная остановка прямо у двери дома.2 парковки. 2600 в месяц + свет и интернет. Вода и другие услуги включены. Фото и подробности в личку. Спасибо.
-
На ці вихідні інші плани. Але ти можеш сходити на трейл Мінікада. Там болота та гори) гарне місце лоя прогулянок. Плюс дітям там цікаво спостерігати за земляними жабками. Їх там дуже багато
-
Привіт)
-
А це треба паркінг букати , за два дні ми там були але на самому пляжі перша локація
-
Привет, дайте информацию по курсам английского, и платные и бесплатные, спасибо
-
Всем привет , ищу роботу в сфере, сварщик ,слесарь . Живу в New Westminster.
-
Кроссовки reebok на девочку 23 размер в хорошем состоянии.
-
Роллики 20 дол, размер на 7-9 лет
-
Комод 30 дол.
-
Є хтось хто йде на Півоварова ?
-
Майстри манікюру, відгукніться .
16 Jan 2023, 06:08
37592/53150
about 7 hours ago