UA Украинцы Ванкувера
-
Привет, в отель поселят если есть свободные места, заранее узнать есть ли они нельзя ( вчера были, позапозавчера не было, срок выдачи ВП зависит от того сколько рейсов прилетело до вас или сколько украинцев на вашем рейсе, ибо фактически на 1 человека уходит 10 минут, Син в аэропорту не делают, на следующий день с утра пораньше сходите в Canada service centre
-
Добрый день! Завтра прилетаем в Ванкувер, семья три человека, подскажите пожалуйста сейчас есть возможность временного размещения? Пока не снимем жилье , какие примерно сроки получения WP в аэропорту, и можно ли сделать SIN в аэропорту? За ранее спасибо большое за информацию.👍👍👍
-
Привіт усім, є в наявності ось такі ланцюжки, можливо комусь цікаво
-
Продаю: 1. Кавомолка Black&Decker CBG110SC - $15 2. Вентилятори (3шт) Honeywell 8” - $10/шт 3. Палатка - $10 4. Підставка під телевізор/ книжна підставка - $25 5. Журнальний столик Іkea Lack 118см x 78см x 45см- $50 6. Телевізор TCL 43” 4K -$200 7. Підставка під ноги AIDATA -$20 8. Ноутбук HP Pavilion Gaming Laptop 15 ex0xxx 9. Журнальний столик + піднос IKEA Maryd 58см x 38см x 58см - $50 10. Вішалка для одягу - $40 За детальною інформацією та додатковими фото звертайтесь в пп.
-
Всім велике дякую!
-
Тільки з роботи, відповіла, дякую!
-
Добрий день. Наразі шукаю житло в Річмонді . На тривалий термін. Бюджет 1000-1300. Мені 28 років і сину 2,8 роки. Бажано з жовтня. Цікавлять варіанти і спільної оренди, кімнати. Працюю повний робочий день, син ходить на повний день у садок, гарантую вчасну оплату рахунків. Якщо хтось хоче знімати разом, чи знаєте хто також шукає, напишіть у приватні повідомлення, будемо шукати разом. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Доброго вечора. Таке питання, які великі маркети мають нормальні ціни на продукти? ( не смійтеся, тільки прибула і нічого окрім Волмарта навколо не має, пішохідам вітання). Не хочу попасти кудись де обдеруть як ліпку, бо поки що не знайома з ринком і цінами.