UA Украинцы Ванкувера
-
Добрий день. Наразі шукаю житло в Річмонді . На тривалий термін. Бюджет 1000-1300. Мені 28 років і сину 2,8 роки. Бажано з жовтня. Цікавлять варіанти і спільної оренди, кімнати. Працюю повний робочий день, син ходить на повний день у садок, гарантую вчасну оплату рахунків. Якщо хтось хоче знімати разом, чи знаєте хто також шукає, напишіть у приватні повідомлення, будемо шукати разом. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Доброго вечора. Таке питання, які великі маркети мають нормальні ціни на продукти? ( не смійтеся, тільки прибула і нічого окрім Волмарта навколо не має, пішохідам вітання). Не хочу попасти кудись де обдеруть як ліпку, бо поки що не знайома з ринком і цінами.
-
Всем привет. Сдаю комнату New Westminster с 1 октября (550$) дальше возможен контакт Рядом все удобства «Ищу девушку или женщину» За подробностями в лс ✨
-
Всем привет. Сдаю комнату New Westminster с 1 октября (550$) дальше возможен контракт Рядом все удобства «Ищу девушку или женщину» За подробностями в лс ✨
-
Добрий день. Наразі шукаю житло в Річмонді. Бюджет 1000-1300. Мені 28 років і сину 2,8 роки. Бажано з жовтня. Цікавлять варіанти і спільної оренди, кімнати. Працюю повний робочий день, син ходить на повний день у садок, гарантую вчасну оплату рахунків. Якщо хтось хоче знімати разом, чи знаєте хто також шукає, напишіть у приватні повідомлення, будемо шукати разом. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Немає на жаль)
-
Всем доброе утро, может кто то из участников или друзей участников группы в ближайшее время едет в В Украину? Мне нужно передать в Украину документ. За вознаграждение🙂🙏🏻
-
Требуется специалист по установке, ремонту и обслуживанию холодильного оборудования и кондиционеров, со знанием английского языка , и опытом работы . За информацией пишите в личку.
-
Требуется специалист со знанием английского и опытом работы по установке, ремонту и обслуживанию холодильного оборудования и кондиционеров. За информацией пишите в личку с кратким описанием опыта работы и контактным телефоном.