UA Украинцы Ванкувера
-
Всем доброе утро, может кто то из участников или друзей участников группы в ближайшее время едет в В Украину? Мне нужно передать в Украину документ. За вознаграждение🙂🙏🏻
-
Требуется специалист по установке, ремонту и обслуживанию холодильного оборудования и кондиционеров, со знанием английского языка , и опытом работы . За информацией пишите в личку.
-
Требуется специалист со знанием английского и опытом работы по установке, ремонту и обслуживанию холодильного оборудования и кондиционеров. За информацией пишите в личку с кратким описанием опыта работы и контактным телефоном.
-
Требуется портная на подработку в Ричмонде, Все подробности расскажу в личных смс.
-
Загальний тому що всі 4 разом та вони ще не вилізли.Страховки немає.
-
Є в Порт Муди на Clark st.Точну адресу можу дати салона дє я працюю а через 2 приміщення знаходиться цій центр. Тільки вам спершу до вашого лікаря требо він вам повинен зробити обстеження та дати спеціальний папір справку що вам це дійсно требо.Може ще повезе та безкоштовно можуть стельки дати. LUXE HAIR SALON +1 604-931-5893 goo.gl/maps/EbDotwjH5u5cuKN87
-
Напишите мне в директ
-
У меня не получается вам в директ написать,как это тут делается?😉
-
Відкриваю збір на лікування, реабілітацію та протезування мого брата Хоменка Олександра,04.09.1997р.н.. Бійця 47 Окремої Штурмової Бригади, який 27 червня на Запорізькому напрямку отримав важкі поранення. 💔Саша втратив праву нижню кінцівку на рівні стегна ( висока ампутація ). Також отримав осколкові поранення лівої ноги, відкритий перелом, на даний час стоїть апарат Ілізарова, покладаємо всі надії на скоріше відновлення лівої ноги. На даний час стан покращується, але на нас чекає лікування, тривала реабілітація та протезування правої кінцівки. Тому просимо про допомогу, та віримо в силу людей.🙏🏻 ✅номер карти: 5168180007279885 ✅ банка: send.monobank.ua/jar/8zNvLiZDV3 Збір проводжу я, його сестра Ковальчук Наталія, просимо фінансової допомоги та розповсюдження інформації про цей збір.🫶🏼 Ми дуже вдячні кожному за будь яку допомогу.🤍 Якщо комусь потрібні фото підтвердження, документи, напишіть мені, я все надішлю.