UA Украинцы Ванкувера
-
Требуется портная на подработку в Ричмонде, Все подробности расскажу в личных смс.
-
Загальний тому що всі 4 разом та вони ще не вилізли.Страховки немає.
-
Є в Порт Муди на Clark st.Точну адресу можу дати салона дє я працюю а через 2 приміщення знаходиться цій центр. Тільки вам спершу до вашого лікаря требо він вам повинен зробити обстеження та дати спеціальний папір справку що вам це дійсно требо.Може ще повезе та безкоштовно можуть стельки дати. LUXE HAIR SALON +1 604-931-5893 goo.gl/maps/EbDotwjH5u5cuKN87
-
Напишите мне в директ
-
У меня не получается вам в директ написать,как это тут делается?😉
-
Відкриваю збір на лікування, реабілітацію та протезування мого брата Хоменка Олександра,04.09.1997р.н.. Бійця 47 Окремої Штурмової Бригади, який 27 червня на Запорізькому напрямку отримав важкі поранення. 💔Саша втратив праву нижню кінцівку на рівні стегна ( висока ампутація ). Також отримав осколкові поранення лівої ноги, відкритий перелом, на даний час стоїть апарат Ілізарова, покладаємо всі надії на скоріше відновлення лівої ноги. На даний час стан покращується, але на нас чекає лікування, тривала реабілітація та протезування правої кінцівки. Тому просимо про допомогу, та віримо в силу людей.🙏🏻 ✅номер карти: 5168180007279885 ✅ банка: send.monobank.ua/jar/8zNvLiZDV3 Збір проводжу я, його сестра Ковальчук Наталія, просимо фінансової допомоги та розповсюдження інформації про цей збір.🫶🏼 Ми дуже вдячні кожному за будь яку допомогу.🤍 Якщо комусь потрібні фото підтвердження, документи, напишіть мені, я все надішлю.
-
Відкриваю збір на лікування, реабілітацію та протезування мого брата Хоменка Олександра,04.09.1997р.н.. Бійця 47 Окремої Штурмової Бригади, який 27 червня на Запорізькому напрямку отримав важкі поранення. 💔Саша втратив праву нижню кінцівку на рівні стегна ( висока ампутація ). Також отримав осколкові поранення лівої ноги, відкритий перелом, на даний час стоїть апарат Ілізарова, покладаємо всі надії на скоріше відновлення лівої ноги. На даний час стан покращується, але на нас чекає лікування, тривала реабілітація та протезування правої кінцівки. Тому просимо про допомогу, та віримо в силу людей.🙏🏻 ✅номер карти: 5168180007279885 ✅ банка: send.monobank.ua/jar/8zNvLiZDV3 Збір проводжу я, його сестра Ковальчук Наталія, просимо фінансової допомоги та розповсюдження інформації про цей збір.🫶🏼 Ми дуже вдячні кожному за будь яку допомогу.🤍 Якщо комусь потрібні фото підтвердження, документи, напишіть мені, я все надішлю.
-
⁉️ Пoчeму у кого-то пoлyчается сoздавать жизнь мeчты, а у кого-то нет⁉️ Вы смoтрели Фильм " Секрет" ❓ Читали "Тpaнceрфинг peaльнoсти"❓ Oтвeты, какие инструменты paбoчие, а какие нет ты найдёшь на Мaстер-клaссе 🎁"Aлгоритм исполнения желаний"🎁 🌀Рeгистpируйcя уже ceгодня Поставь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Нью Йорку. Переходи в канал Канал Live энepго коуча тренера по работе с мышлением подробности о мастер классе тут 👇👇🔻👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🔻👇👇 t.me/creation_future На канале создание из будущего ты также можешь получить бecплaтные ceccии, которые ты можешь найти в навигации к каналу: 🌍 здоровое тело 🌍 ПроЗpeние 🌍 безопасность 🌏 создание с землей 🌍 инструменты для увеличения финансового пространства 🧠Paбoта с мышлeнием ⚒Алгоритмы и инструменты для исполнения твоих желаний 🧲Пpaктики для создания жизни мечты в лёгкости 💪 здоровое тело 🚀Медитативно-энергетические сессии для создания коммуникации со вселенной и изменения реальности.
-
Доброго вечора. Хочу обрати оператора Lucky, маю сімку на руках (видали в літаку). Але питання таке: чи нормальний це оператор? Мене цікавить з точки зору ціни. + Чи можна оплачувати "пакет' оператора налом у відділенні оператора? Такі ж запитання й до оператора Bell. Теж є картка. Всі картки не активовані