UA Украинцы Ванкувера
-
Продаємо нашу гібридну ластівочку 2014 Ford C-Max Hybrid SE 2.0 Чистий статус (без аварій) Пробіг 137 100 км Середній розхід 5.6 л/100км •Передній привід •Автоматична коробка передач •Підігрів передніх сидінь •Двохзонний клімат контроль •Парктронік заднього ходу •Автоматичне відкривання багажнику з ключа •Мультимедія Microsoft Sync (Bluetooth) •Складне заднє сидіння •Декоративне підсвічування салону (доступні різні кольори) •Розетка 110V •Електропривід дзеркал •Круїз контроль Машина в ідеальному стані, доглянута та well-maintained. Нещодавно мінялись масло та фільтра. Наступна заміна масла на 143 849км За додатковими питаннями та фото в дірект 💸Ціна - $15,000💸
-
Добрый день . Есть контакты инструкторов по вождению поближе к Maple Ridge . Научить вождению с нуля. Заранее спасибо за ответ.
-
Ребятя, а подскажите есть сайт с подработками?
-
Привіт всім😊 Продаю велосипеди. Всі виручені гроші підуть на ЗСУ🇺🇦 За деталями та додатковими фото велосипедів пишіть а особисті
-
Добрый день , уже писала но хочу написать еще раз так как меня вырядил поняли . Я продлила свой паспорт и 30 октября у меня заканчиваться виза CUAET (та что в паспорте ) я знаю что сейчас я не могу сделать новую ибо подачу закрыли 15 июля. Я хочу узнать что мне делать , есть варианты продлить не ворк премии (это я уже делаю) , а саму визу для въезда и выезда ? Спасибо
-
Шукаю роботу В минулому асистент стоматолога та медсестра; вмію мити, стерилізувати інструменти та обладнання, утилізувати біо небезпечні відходи; знаю протоколи роботи з інфекціями. В наявності диплом стоматолога в процесі евалюації. Англійська В2-С1 Дуже дякую 🙏🏻
-
Добрий день) Запрошуємо дорослих та дітей на онлайн уроки з вокалу фортепіано та гітари Бажаючі звертайтесь в дірект💌
-
Поплутала крабів з раками😂 Подумала: що тут в Канаді за мутанти що 1-2 на людину?😂