UA Украинцы Ванкувера
-
ого , багато років ; 2 роки схвалюють pr 🫠👍🏿
-
Всем привет. Хочу записать ребенка подростка на курсы по программированию. На английском, русском или украинском языках, нет значения. Есть ли варианты, только онлайн?
-
Привіт усім. Я і моя подруга шукаємо кімнату у Річмонді або Ванкувер ( в районі Мерін Драйв). Бюджет до 1500 .
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, по прилету в Ванкувер по визе CUAET, где получать work permit, в аэропорту или позже где-то еще?
-
Александр Злорейнов, Evgenii Evgenii увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 44
-
Спасибо большое за ответ🤝
-
Доброго ранку! Шукаю роботу, на відстані . Англійська достатня щоб спілкуватися. Маю 4 години на день поки дитина в школі. Щось що не потребує кваліфікації. (Сертифікати та дипломи в мене тільки українські , тому шукаю щось просте , може розсилка емейлів та інша допомога , яку можна робити на відстані) Вчуся добре. Пишіть в приватне повідомлення. Дякую за поміч :)
-
Продам барбекю на пропані ! У користуванні було лише 2 місяці ! Ціна 250$ Забирати у South Surrey
-
Привет ) да моряки тут нужны
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста контакты стоматолога, который занимается брекетами
-
Здравствуйте. Поделитесь пожалуйста опытом лазерной эпиляции в Ванкувере. Спасибо