UA Украинцы Ванкувера
-
Никак
-
Привіт! Зараз якраз навчаюсь в ILAC. Я б не сказала щось зовсім ніяк. Результат є, але мабуть не те на що я розраховувала. По перше, ваше навчання дуже залежить від вчителя, який вам попадеться. У мене було 2 основних і ще 2 приходило на заміну, поки один з вчителів був хворий. По друге, я прийшла до висновку, що це дуже одно направлене навчання, для тих хто хоче йти вчитеся в коледж чи ще кудись. Тут кожні 2 тижні проходять тести. 1 тиждень загальний, 2 й тестовий. І те що я писала вище, все залежить від вчителя. Один вчитель тільки тренував нас для здачі цих тестів, другий навпаки йде по книзі і трохи дає тренування до тесту. В будь-якому випадку ти все одно отримуєш багато різного досвіду, матеріалу і тренувань.
-
Наврядчи мій досвід вам допоможе, бо я вчилася англійської усюди де можна в Україні. Але не можу не дати пораду: Будь-яку мову можна вчити запам'ятовуючи правила та слова, але якщо ви не маєте нічого що пов'язано з навчанням та заради чого ви хочете знати більше - то високо не підімитесь. Для мене англійська відкрилися через мультики, пісні, театральні постанови, які припали до серця своєю лірикою, цитатою, музикою. Якби я не хотіла розуміти про що вони тлумачать - я б ніколи не покинула рівень початківця, хоча мене вчили з 3-х років. Тому рекомендую шукати не тільки вчителів, але й дріпку якоїсь пристрасті. Може це книга, подкаст, кино, щось що хочеться почути в оригінальналі. Звісно це навчить правилам чи не завжди допоможе з вимовою, але в житті головне розуміти що вам кажуть на іншій мові, і тоді вже вдасться формувати відповіді, а з часом досягти рівня коли ви вже не перекладаєте у себе в голові, а чуєте як є і все розумієте.
-
Запрошую на процедуру шугаринга. Я Майстер-технолог з досвідом роботи більше 6 років у сфері депіляції. Працюю на якісних українських матеріалах, роблю роботу чисто і володію техніками безболісного шугаринга. Мої клієнти називали мене"майстер легка рука". Лазерну епіляцію тут поки я не роблю. Хто бажає спробувати професійний шугарінг, welcome! Дуже рада буду стати для вас кращим майстром! Мій Instagram: www.instagram.com/lazer_shugaring_ks / так само дуже буду рада новим знайомствам! ❤️ Location - West Coquitlam
-
Добрый день, нет не у кого знакомых кто пропадает испанский?
-
До речі. У Канаді вважається дуже плохим тоном звинувачувати когось у помилках. ЗІ. Для вас ця інформація, як я зрозумів, не є актуальною - в вас вже є страховка. З якою метою тоді ця реакція? Якщо вважаєте що ви маєте інформацію для загала - наведіть посилання та уточнення - вам подякують. Бо мета цього чату допомогти співвітчизникам ньюкамерам, чи не так?
-
Знайомтесь, скамер
-
Продаю своє авто, Повністю обслуговував, я є другий власник www.autotrader.ca/a/Hyundai/Elantra/White%20Rock/BC/19_12711072_12711072?utm_source=sfmc&utm_source=sfmc&utm_term=BODY-NEWLISTINGS-CAR-IMAGE&utm_content=45379&utm_id=0c7fbdf5-81c1-4991-bb7f-f779b989f603&sfmc_id=93950849&sfmc_activityid=25301e90-221a-4b7e-98d0-3b70b9a5138a&utm_medium=email&utm_medium=email&utm_campaign=CA-EML-EN-PRICEDROPLISTING-NOTIFICATION-NEW
-
Й після видаленого аку жодної душі не пише. Не ведіться. Я написала їй тільки тому що мама запропонувала...
-
Если семейного врача нет - идете в любой волкин и говорите что беременны. Вам все направления дадут. Можете выбрать где наблюдаться - врач или мидвайф. Если какие-то потенциальные проблемы - пошлют ко врачу. Дальше будете ходить к нему периодически. Он будет давать направления на анализы/узи. Если в госпитале рожаешь - то с врачом который будет там дежурить. Все очень не напряжно, но если какие-то проблемы - они суетятся и все быстро.
-
Шукаю стоматолога! Будь ласка, порадьте хорошого! Норм Ванкувер або Ванкувер бажано.