UA Украинцы Ванкувера
-
Kostia K., Наталія Захаренко увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 115
-
Можете, пожалуйста, и мне скинуть! Спасибо!
-
Привіт, мене звати Аня, я спеціаліст з СММ-маркетингу в Instagram та Facebook. Я рішуча та вмію швидко приймати рішення, легко навчаюсь і швидко знаходжу спільну мову з людьми. Я стресостійка, прагну до розвитку та росту, націлена на результат. Послуги, які я надаю: консультація, ведення під ключ (повне ведення вашої сторінки), написання контент-плану та розробка стратегії. Моя ціль, як СММ спеціліста- допомогти вашому бізнесу досягти нових висот в соціальних мережах. Я пропоную індивідуальні стратегії та ефективні рішення, які допоможуть вам залучити нових клієнтів, підвищити продажі та впізнаваність. Якщо вам це цікаво, пишіть мені в особисті. Там я розповім про все детальніше.
-
Дівчата їду з України через 2 дні можу привести під замовлення Косметику , Медикаменти , Табачні вироби , пишіть в приватний чат
-
Добрый день. Знаю, что если пригнать свой автомобиль из Европы в Канаду при условии, что он не «американец «, и моложе 15 лет, то пользоваться им здесь можно не более 3-х лет. А что если по прошествии этих лет продать его для экспорта в Европу или Украину? Ведь из Северной Америки гонят много машин на наш рынок. Что думаете? Купили свой rav4 за полгода до войны, стоит ржавеет в Румынии
-
Kostia K., Michael увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 116
-
Дорогі дівчата Я переїхала в студію в Бернабі, тому з радістю запрошую вас на нарощування та ламінування вій. Поки що приймаю понеділок/вівторок (далі буде більше днів). 7 років досвіду роботи та більше 4х років досвід викладання. Мої студенти працюють в Азербайджані, Туреччині, Казахстані. Приклади моїх робіт, а також прайс можна переглянути вище🤗 Запис відкритий з наступного понеділка. P.S. Прийдіть з подругою в один день на процедуру і обидві отримаєте знижку $15🫶🏻
-
В связи с переездом продам все кухонные принадлежности, пользовались год-полтора. Покупали все новое и даже везли новое с Украины ( для нас было выгодно везти) . В фото еще не вошли две красные кастрюли в белый горошек, и немного по мелочи стаканов и подносов. Так же отдадим полотенца и кто хочет одеяла с подушками. Хотелось бы за все 100 долларов. Но кто даст меньше- примем предложение