UA Украинцы Ванкувера
-
Дорогі дівчата Я переїхала в студію в Бернабі, тому з радістю запрошую вас на нарощування та ламінування вій. Поки що приймаю понеділок/вівторок (далі буде більше днів). 7 років досвіду роботи та більше 4х років досвід викладання. Мої студенти працюють в Азербайджані, Туреччині, Казахстані. Приклади моїх робіт, а також прайс можна переглянути вище🤗 Запис відкритий з наступного понеділка. P.S. Прийдіть з подругою в один день на процедуру і обидві отримаєте знижку $15🫶🏻
-
В связи с переездом продам все кухонные принадлежности, пользовались год-полтора. Покупали все новое и даже везли новое с Украины ( для нас было выгодно везти) . В фото еще не вошли две красные кастрюли в белый горошек, и немного по мелочи стаканов и подносов. Так же отдадим полотенца и кто хочет одеяла с подушками. Хотелось бы за все 100 долларов. Но кто даст меньше- примем предложение
-
Всім привіт дорогі дівчата💐 Я практикуючий косметолог медичною освітою та досвідом 7 років 💆🏼♀️ Шукаю модель : для демонстрації техніки 🌹глибока депіляція зони бікіні 🌹 🆓БЕЗКОШТОВНО 🆓 Септику❗️якість ❗️приватність❗️ ‼️гарантую ‼️ За подробицями у п/п
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста! Подавался ли кто нибудь на PR с ребенком который в Канаде не проживает. Какого образца нужно разрешение для иммиграции от матери и нужны ли еще какие то дополнительные документы?
-
Усім привіт порадьте нашого механіка . Дякую заздалегідь:)
-
Подскажите, пожалуйста, у ребёнка нет паспорта. Есть документ SJTD до 2025 года. Нужен паспорт, куда обращаться, куда писать, подаваться?
-
В посольство или консульство той страны, гражданином которой является ребенок.
-
Было в другом чате обсуждение этой темы, вроде как кому-то удалось, но обычно отправляют всех делать онлайн.
-
Доброго часу, підкажіть будь ласка сайт чи програму яка може вичитати чи ATS зрозуміє моє резюме та поставить йому оцінку повище безкоштовно? Проблема з тими що я знаходжу в лише кількох спробах на раз чи п'ять.. А це не швидко..
-
Нету официального перевода, есть только корявые неофициальные правила. Тест можно пробовать сдавать на сайте ICBC, открыть в браузере и включить переводчик. Вот, писал в другом чате: Можна в Гугл хромі на сайті через переклад вибрати ту мову, що вам потрібна. Буде калічно, але можна звикнути. practicetest.icbc.com/#/