UA Украинцы Ванкувера
-
Возвращайтесь на украину, вы нужны
-
В чем патриотичность? Украины больше нет
-
Пишите, пожалуйста, по канадски, вы же в Ванкувере)
-
Звісно чекаю на виправлення
-
Здається це трохи повніший план буде😅
-
1) Прилетіли 2) Здається далі йде сканування паспорту, бумажка у всіх різна видасться, всі зберігайте. 2) Декларування багажу (там є українська та люди що можуть допомогти заповнити). Великі гроші (здається від 10 000 тисяч, може менше), алкоголь там. 3) Дати бумажку людині що перевірить її. 4)Забрати багаж 5) Пійти до місця оформлення ворк перміта (робочого дозволу) . Заздалегідь спитайте в персоналу де він, не знаю чи будете в тому ж аэропорту що й я. Ворк Перміт зберігайте дуже ретельно, це ваша перша а повноцінна індефікація в Канаді. 6) на тому ж поверсі чи в тому ж відділенні бутде S.u.c.s.s.e.s. , вони нададуть вам першочергову інформацію, буклети де описані перші кроки в Канаді. (Тільки в аэропорту Ванкувера! Як шукати в інших містах питайте Інтернет) Може якщо пощастить то й дім на 14-ть днів в готелі. 7) Спитайте все що можете в представників сексес. 8) Трохи відпочіть та на наступний день йдіть до офісу отримувати Sin (вам вкажуть де шукати та які документи в офісі, або просто гугл Sin where to get in...). 9) Відкриття банківського акаунту тепер можливе. Паралельно заводьте канадський номер (він обов'язково знадобиться, хоча б один, треба це робитив офісі обраного оператора). 10) Після відкриття дебіту та кредитної, залежить від банку коли у вас на руці будуть обидві картки. В мене було що я дебіт отримала зразу, а кредитну через тиждень. В подруги всі картки довго йшли. Думаю людина що робила вам банк ак допоможе з питаннями. 11) Подавайтетеся на одноразову допомогу на 3000₴ , здається на кожну людину окремо. Допомога йде по-різному. Комусь за тиждень робочих днів, комусь довше . 12)Шукайте роботу. 13) Як матимете банківський акаунт, подавайте на мед страхування. Healf BC. Без нього все буде дорого для мед огляду. Огляд треба зробити протягом 90 днів з моменту прильоту, але безкоштовним він не буде здається, не знаю бо ще не пройшла. Українці ще мають право на FarmaCare в Колумбії, але заявку на це краще оформити в іншій аплікації Хелф Кера. 14) Подавайтетеся на Work Bc. Робить собі онлайн офіс й заповніть аплікацію на зустріч. Вас там навчать робити резюме, додаткове письмо (кавер летер), як проходити інтерв'ю та шукати роботу саме в Канаді. 15) Вчить або знайте англійську. Без неї ви не зможете вільно та самостійно проходити все й роботу здобути буде дуже й дуже важко.
-
Фин помощь
-
Скажите, пожалуйста, где и как найти семейного врача? И покрывается ли страховкой кардиограмма?
-
Где найти семейного врача? Пожалуйста, напишите! Очень срочно надо сделать кардиограмму сердца, но без направления, наверное, никак?
-
Покрывает ли медстраховка, которую я получила по CUAET, кардиограмму?
-
Ну вот вам вариант 🤣🤣 t.me/britishcolambiia/28820/59010
-
Имею ввиду от бс
-
UA Украинцы Ванкувера, Олена Коваленко увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 177
-
Спасибо!!!
-
Ребят, привет! Такой вопрос: хочу положить крупную сумму денег в US dollars на счет CIBC, чтобы не хранить наличку. Но при этом планирую выехать на время из Канады. Адекватный ли вариант потом, в случае необходимости, переслать всю сумму свифтом на счет европейского или украинского банка в плане комиссий? Может кто-то сталкивался с переводами с канадских счетов в иностранной валюте. Спасибо
-
Шукаю замість себе хлопця на підселення в окрему кімнату. В квартирі проживає ще одна людина. З 1 листопада до 1 першого грудня ( термін один місяць ) Оплата 700$ .Якщо вам все сподобается, то зможете жити і надалі и зробити контракт. Всі фотографії можу відправити в особисті повідомлення maps.app.goo.gl/g9WcfGcLD5mWxLCbA це місце розташування житла. Якщо маєте запитання . То дзвоніть за цим номером 236-883-7770
-
Я тоже не подумала сразу … потому что нужны были лекарства и она сказала через день выезжает … и такая типа.. кто-то подвезет в Житомир ? Ну думаю, если спросила , значит сама и не собиралась покупать …. Ну, бывают случаи,что доверяешь сразу и попадаешься