UA Украинцы Ванкувера
-
Конечно нормально, когда есть что показать и не стыдно показать))
-
Также они предупреждают, что возможно не смогут удовлетворить вашу потребность во временном жилье, так как может не быть свободного места. Но вы вроде можете договориться заранее
-
График работы проверьте и рассчитайте, или будьте готовы.
-
Если на ошибаюсь сейчас кто-то вместо красного креста. Вроде Украинская организация. Думаю офицеры подскажут в аэропорту. А если быть конкретным, то: cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/
-
Ого
-
Привет ) делал , там вроде никаких проблем нет, главное чтоб у тел бенефиты уже работали и отработал для них количество часов
-
Ви заходите на оф сайт і дивіться яка адреса вам більше підходить , дзвоните та записуєтесь на мед огляд , це якщо ви маєте на увазі для ворк перміт , ви , якщо ще не отримали карту , дзвоніть їм на лінію і питайте ваш номер, то ви можете його потім сказати , щоб не брали гроші, або дочекайтеся картки, там все одно 3 місяці строк проходження
-
Приєднуюсь до останнього коментаря. Нам прийшли десь за два тижні картки. Подруга дзвонила на лінію, багато питань було, довго зʼєднували, але додзвонилася. Ми у Coquitlam проходили медогляд у лікаря Віталія Кубацького, на офіційному сайті є інформація як записатися.
-
Привіт, мене звати Аня, я спеціаліст з СММ-маркетингу в Instagram та Facebook. Я рішуча та вмію швидко приймати рішення, легко навчаюсь і швидко знаходжу спільну мову з людьми. Я стресостійка, прагну до розвитку та росту, націлена на результат. Послуги, які я надаю: консультація, ведення під ключ (повне ведення вашої сторінки), написання контент-плану та розробка стратегії. Моя ціль, як СММ спеціліста- допомогти вашому бізнесу досягти нових висот в соціальних мережах. Я пропоную індивідуальні стратегії та ефективні рішення, які допоможуть вам залучити нових клієнтів, підвищити продажі та впізнаваність. Якщо вам це цікаво, пишіть мені в особисті. Там я розповім про все детальніше.
-
Да есть и на вклейку визы туда же отдавала паспорт
-
Подскажите пожалуйста, я когда меняю украинские права на канадские и сдаю теорию, мне так же как и всем, нужно с категорией “L” ездить год, или я могу сразу сдать вождение и получить N? Я не найду информацию нужно ли мне ездить еще год с супервайзером или не т
-
Привіт всім! Підкажіть такий кейс. Мама прилітала в Канаду, отримала Work Permit з limits бо не було мед огляду. Повернулась в Україну, пройшла медогляд. Які наші дії, чи потрібно медогляд самостійно вносити в систему?Work Permit потрібно міняти? Чи автоматично знімаються limits?
-
Мед огляд хіба не в Канаді треба було проходити? А так для будь-яких змін у ворк перміті треба на пряму зв'язуватися з тією організацією що його видала. Автоматично нічого не роблять. + Вам потрібен папірець що вказує про повний доступ.