UA Украинцы Ванкувера
-
Здається це залежить від грошей на рахунку. Якщо там багато, то менше кинуть
-
Всім привіт! Шукаємо 3bdr будинок або квартиру в районі Coquitlam,New Westminster,Burnaby.Бажано,щоб поруч був Skytrain.Бюджет до 3000$. Буду вдячна за будь яку інформацію!
-
В новостроях которые только сдаются в Куквитламе за 2b примерно 2900
-
Дом до 3 тыс вы не найдете в этих районах и квартиру 3b тоже
-
Хто зможе допомогти перекласти речі сьогодні, будь ласка, дайте відповідь у особисті повідомлення
-
Перекласти чи перевести ?
-
В euro food продают 😂
-
На market place
-
Снял комнату без мебели. Где можно поискать стол, кресло ещё может какую-то мебель
-
Доброго дня. Мені мали прислати посилання на екзамен Serve it Right 10 листопада, не надіслали. 11-12 написала людині з ВоркБС яка веде мою справу про це, десь 12-13 отримала повідомлення з посиланням на екзамен. Не змогла зразу його пройти, навіть не відкривала посилання, бо готувалася на 10, а після вже мала воркшопи, ярмарки вакансій й т.д. Зрозуміла що вийде зробити щось лише 19-го, тобто сьогодні. Починаю шукати письмо.. Нічого. Пусто. На всіх можливих почтах й навіть серед Важливих куди я 100% мала б кинути й скоріше за все кинула посилання. Навіть не має письма до агента де я писала що немає письма з екзаменом. Що сталося? Там був якийсь ліміт?? Чи вони просто видалили автоматично й тепер роби що хочеш екзамен не пройти? Як мінімум ніяку інформацію про обмеження "день надсилання - день здачі" я не знала..
-
Еще обрати внимание, тут оч часто не бывает потолочного освещения в комнатах, поэтому настольные светильники или торшеры будут в помощь
-
www.facebook.com/profile.php?id=100004220852296&mibextid=ZbWKwL
-
Привет всем. Я уже много раз помогал подразделению моего одногруппника, он есть в фб много лет и каждую помощь в покупке чего-то показывает в фб со словами благодарности по фамильно, если человек не против. Коррупции ноль, т.к это их выживание в прямом смысле. Помогаю напрямую ему. Вы таким людям можете помочь в покупке чего-то? Или вы помогаете только своим?
-
Вот его фб
-
Всім привіт. З дівчиною шукаємо студію,master bedroom в даунтауні або поблизу