UA Украинцы Ванкувера
-
West McPainting, де креативність зустрічається з майстерністю. Наші кваліфіковані майстри з ентузіазмом перетворюють простори на персоналізовані витвори мистецтва. Від елегантних інтер’єрів до захоплюючих екстер’єрів, ми втілюємо ваше бачення в життя кожним дотиком. 🌟 ✅ Турбота про клієнтів гарантована ✅Швидке реагування ✅Швидке виконання проекту ✅ Супровід проекту від початку до кінця ✅ Гарантія 2 роки ✅ Гарна ціна ✅ Чистота та порядність Телефонуйте мені +1 (604) 721-7113
-
Сдаётся отличная большая 3х комнатная квартира.Port Coquitlam центр, 3 й этаж, 2 bathrooms ,свежий ремонт. 2900 CAD. С 15 декабря.
-
Добрый вечер. Семья:двое взрослых и ребёнок . Собака-шарпей и кот. Ищем очень срочно жилье. Желательно Бернаби, а может и еще варианты хорошие вдруг будут. Спасибо!!
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста такой вопрос: В Феврале 2023 года подался на визу CUAET по воссоединению(моя жена уже получила визу) неоднократно писал и звонил им, пишут что все в порядке виза еще на рассмотрении(уже 10 месяцев!) Вопрос: Могу я параллельно податься еще на гостевую визу?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста такой вопрос: В Феврале 2023 года подался на визу CUAET по воссоединению(моя жена уже давно получила визу) неоднократно писал и звонил им, пишут что все в порядке виза еще на рассмотрении(уже 10 месяцев!) Вопрос: Могу я параллельно податься еще на гостевую визу?
-
сдается в сюрее 144 ст и 77 аве нижний этаж (не бейсмент) 3 спальни 2 полные ванные зал и кухня. отдельный вход, балкон, небольшое патио. тихий кульдесак. 2600 плюс 50% ютилити (газ и элетричество)
-
❗BLACK FRIDAY❗ Всем привет и добро пожаловать в Film Bar Zone!🎬 Хотите получить потрясающую студийную фотосессию? 🔥 или окунуться в городскую атмосферу Ванкувера? Мы рады предоставить вам скидки в честь Черной пятницы!📸 Давайте придумаем что-то оригинальное и неповторимое! Закажите съемку прямо сейчас на нашем сайте или просто напишите мне 📩
-
Доброго вечора , Підкажіть будь ласка чи хтось робив med exam в IOM ( Київ , 27.06.2023 ) і чи врахували його під час перетину кордону ( ми перетнули 16.11.2023) ? Мені поставили відмітку зробити знову ; куди писати що перевірили і перезарахували щоб не робити /платити двічі ? Заздалегідь вдячна
-
Доброго вечора, я переїжджаю на початку грудня в іншу провінцію і продаю багато домашніх речей, меблі, а також машину Hyundai Ioniq Electric 2020. Маю все на market place - залишаю тут посилання: www.facebook.com/marketplace/profile/100001620796035/?ref=permalink&mibextid=6ojiHh Пишіть в особисті, хто зацікавився.
-
Продаю машину Hyundai Ioniq Electric 2020 (два набори шин коліс з дисками - all season original і winter tires) Buy private and save PST. One Owner. The car is in great condition and has no issues. No accidents. Extended Warranty __________________________ Electric Range: 290km full charge • Adaptive Cruise Control • Lane Departure Warning • Automatic Emergency Braking • Regenerative Braking System (save you brake pads) • 3 Drive modes (Eco, Sport, Normal) • Keyless Entry & Keyless Ignition • Automatic Climate Control • User-Friendly Touchscreen Interface • Leather upholstery & Interior with Split Folding Rear Seat • Heated and ventilated front and back seats • Heated steering wheel • Wireless phone charger • Power-adjustable driver's seat • Sunroof • Rearview Camera • Apple CarPlay and Android Auto • Bluetooth • Air-Conditioning • Speed Sensitive Wipers • Tilt and Telescoping Steering Wheel Price: $28,500 + applicable fees and taxes if any Mileage: 109,000km Msg me for more information
-
3 месяца можно как и по украинским это точно
-
vancouver.craigslist.org/rds/apa/d/surrey-excellent-bdrm-bathroom-ground/7690327836.html
-
Вже наступної середи о 18.00 буде знову проводитись вебінар з оренди житла в Ванкувері. Розглянемо також нові можливості субсидованого житла для українців по CUAET. Для реєстрації напишіть нам на пошту [email protected]