UA Украинцы Ванкувера
-
Доброго дня! Поділіться досвідом виготовлення MSP карти у ВС. Я не можу розібратись. Зареєструвалась місяць тому. Одразу прийшов реєстраційний номер,і вказали,що я можу вже використовувати його для медичного огляду, не очікуючи фізичної карти. Фізичну карту обіцяли надіслати поштою. Минув місяць. Прийшло два листи про підтвердження реєстрації і про підтвердження наданих персональних даних. Потрібно вказати особистий PNP, у мене його немає.Самої карти не надіслали. Роз'ясніть будьласка цю ситуацію.
-
Доброго дня! Поділіться досвідом виготовлення MSP карти у ВС. Я не можу розібратись. Зареєструвалась місяць тому. Одразу прийшов реєстраційний номер,і вказали,що я можу вже використовувати його для медичного огляду, не очікуючи фізичної карти. Фізичну карту обіцяли надіслати поштою. Минув місяць. Прийшло два листи про підтвердження реєстрації і про підтвердження наданих персональних даних. Потрібно вказати особистий PNP, у мене його немає.Самої карти не надіслали. Роз'ясніть будьласка цю ситуацію.
-
-
Dmitriy 🇨🇦, Кирилл Зага увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 28
-
Да, сегодня утро началась выплескиваться желчь и начались сильные боли, но у меня были ещё пару таблеток с Украины, то уже лучше,спасибо большое за помощь🙏 сегодня куплю
-
Олена Коваленко, Кирилл Зага увеличил Вашу репутацию.. 🏆 Ваша репутация 3
-
Хорошо, спасибо большое)
-
При приступах принимают 4 Но-шпы. Действует безотказно, не вредит. Но только если приступ.
-
4 много , 2 таблетки максимальная доза
-
До 6 недель ждут обычно