UA Украинцы Ванкувера
-
Если с торрентов скачаете какой-нибудь фильм ворнер бразерс придет гневное письмо. На этом все
-
ну так, что-то понимаю, могу объясниться
-
Как с английским у вас ?
-
Всем привет! Ищу помещение от 500 ft, на полную/частичную аренду Под студию танцев, район ричмонд, бернаби, ДТ Ванкувер, ванкувер По местным студиям уже писала, там либо цены сильно завышенные, либо нет свободного времени Может кто-то заинтересован, можем подумать над полной совместной арендой
-
Добрий вечер , по скидуйте в лс , русскоговорящих стоматологов, которые работают по бенефитам , и можете сразу написать, сколько нужно будет ждать месяцев что бы попать к ним ) спасибо заранее)
-
Добрий вечер , по скидуйте в лс , русскоговорящих стоматологов, которые работают по бенефитам , и можете сразу написать, сколько нужно будет ждать месяцев что бы попать к ним ) спасибо заранее)
-
Подскажите, может кто сталкивался во вторник был записан в icbc, комплект доков подать не удалось. Сейчас не дает забукать новое время. Через сколько дней можно снова записаться?
-
Подскажите, получил новый паспорт, после этого новый ворк пермит по почте, а визу в новый паспорт как вклеить?
-
А можно и не в ЛС сбрасывать!:) Пожалуйста, сюда, ребята!
-
Это спам
-
Дякую.
-
В тому ж акаунті gckey заповнюєте анкету, де вибираєте віза, а не перміт. І далі так само як і на перміт завантажуєте документи,що вимагаються.
-
Также через ассоциацию дантистов можно фильтр языковой выставить: www.yourdentalhealth.ca/visiting-your-dentist/find-a-dentist/
-
О, до речі, а як довго ви чекали новий ворк перміт? Там вже немає помітки cuaet? На який термін видали ? Дякую.
-
Всем доброй ночи. Нужно помощь. Кто-то заполнял форму TD1 2023 Federal Claim и TD1 2023 BC?
-
Всем доброй ночи. Нужно помощь. Кто-то заполнял форму TD1 2023 Federal Claim и TD1 2023 BC?
-
-
Доброго всім вечора! Мене звати Володимир, в Канаді вже рік більше півроку з цього терміну активно шукаю роботу, мав декілька підробітків, але досі не вийшло вийти на стабільну роботу - Я маю сильний технічний бекграунд, бакалавр Комп'ютерних наук, також закінчив місцеві курси по Аналізу Даних - Розуміюсь на побудові резюме, робочій етиці - декілька років свого життя присвятив Customer Service, маю досвід роботи з клієнтами (в Канаді також), маю дуже гарний розмовний англійський, досвід комунікації, спокійний - маю декілька сертифікатів AZ-900 та IBM DA, також для роботи в ресторанах, що подають зазвичай алкоголь - Serving it Right - зараз підпрацьовую хендіменом - лагоджу речі, відкликаюсь на заявки, знайомий з інструментами та матеріалами, сантехнікою, опаленням та AC я розумію, що я можливо накидав дуже багато, але якщо когось зацікавило або ви знаєте куди зараз можна податись або підійти - був би дуже вдячний почути вас тут або у моїх приватних повідомленнях p.s. також розумію що зараз святковий період і вже більшість компаній закрили всі позиції
-
Месяц ждал, есть пометка куает, продлили на 3 года.
-
16 Jan 2023, 06:08
41793/53159
about 11 hours ago