UA Украинцы Ванкувера
-
Летіла особисто Берлін - Франкфурт (люфтганза) потім Франкфурт - Ванкувер (Кондор) Все було майже супер, але звертайте особливу увагу на сайт, на якому замовляєте квитки, і уважно дивіться як і що заповнюєте, бо виникла в мене проблема із багажем, через затримання рейсу і видачі багажу прийшлося залишити його у Франкфурті (тому що у системі не відображалося, що багаж зареєстрований на обидва перельоти, слідуючи треба було переєструвати) Пересадка була всього 2 години (із затриманням першого рейсу це -50хв ще), тому я обрала полетіти своїм рейсом, але без багажу, тому це був 20хвилинний марафон при якому треба було пройти всі процедури починаючи з чек-іну до самої безпосередньо посадки, до того ж аеропорт Франкфурта величезний, але завдяки співробітникам і людям, які пропускали без черги я встигла на рейс. Зараз подала заявку на доставу багажу, очікую)
-
Доброго дня! Підскажить будь-ласка , в Торонто працюють офіцери для отримання work permit після 20 вечора ?
-
Дякую 💛💙
-
Всем добрый день✌ мы семья из Мариуполя и собираемся лететь в ванкувер в конце августа. Скажите пожалуйста,для прохождения карантина предоставляется гостиница и есть ли стойка волонтёров для консультации украинцев в аэропорту? Буду благодарен за ответ, Всем хорошего дня🙏
-
На данный момент вроде есть Красный Крест в аэропорту. Они вроде по графику работают. Но я бы не надеялась только на этот вариант 🫣 Сами скоро летим и как то с детьми лететь и надеятся, что там будет красный крест- такая себе затея.
Только так.
Люди в гостинцы селятся. Airbnb. Но цены там 🥶 Либо находят бесплатно у добрый людей пристанище. В общем самим все суетить.